Hermed ordet til en af deltagerne:

Igen var det en vild kold nat, jeg sov med næsten alt mit tøj, pakket ind i tre lag soveposer!

Morgen blev ligesom natten krydret med lidt solskin og temmelig meget vind. Det første pas blev lidt kaotisk, det fleste kunne ikke finde ud af hvad der ville virke bedst i den kolde vind, googels eller solbriller.

Vi havde aftalt at vi skulle gå 7 pas i dag. Der skulle gå 3-4 pas før vi endelig fik sagt helt farvel til Dye-2, og fedt med det, selvom det havde været en fantastisk oplevelse!

Under passene kommer ting og går.

Kolden, den stive krop, ømheden, rytmen, glæden, tankerne, osv. De enkelte ting vandre ind i ens bevidsthed med forskellig styrke. Når det er ting man ikke ønsker, er det ofte en lidt af en kunst at lade denne ting forlade en igen. De rare ting kan det derimod være rart at forsøge at holde lidt på. Rammen om denne øvelse er den hvide ørken og de monotone skibevægelser. Blev inspireret af Erik til at gennemgå hvad jeg kunne huske i mit, helt fra starten. Nå kun til det 7. år ind til en vabel trængte sig på og nægtede at forlade min tanker!

Fik den undersøgt og prikket hul i af vores helt egen 24/7 doktor, den selvsamme Erik.

Alle kom godt i mål for dagen, nogen mere trætte end andre. Selv blev jeg reddet af en omsorgsfuld Nicolaj. Han fattede at min energi havde forladt mig ligeså hurtig som Amerikanerne forlod Dye-2 -Han lavede en lynhurtig kakao, tak for det.

Therese og Thor, det var super fedt at høre fra jer. I får lige en kæmpe krammer, glæder mig til at se jer. Og en hilsen til alle der følger os på bloggen.

Søren

–0–

I dag blev det til så omgange af en time, og 22,9 km. Føret var lidt træt i dag og folk blev trætte. Men vi er glade.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer, mails, facebook, mv. herude. Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem.( Vi får kun et meget lille udvalg under vejs, via satellit telefon)

Dato: 14. april

Dag / Lejr: 14/13

Pos: N66 27 14,0 W 45 48 46,4

Distance / Højde: 22,9 km, 144 højde meter, ligger i 2173 meter.

Føre: Hård underlag, men med mange plamager med ny sne, der bremser. Halvtungt føre.

Vejr: minus 20-13 grader. Høj sol. Fra morgen kraftig vind fra sydøst, PISSE koldt. Aftog til let vind

Sigt: 1-10 km, mellem bakkerne

Indlægget er opdateret: 10. december 2020