Dato: 20. juni 2011
Lejr / dag: Lejr 56 / Dag 76 Kirkehamn
Pos (google):  58 13 41.9 / 06 31 45.1 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0km (i alt 2413,4 km)
Rotid: 0
Vejr: 4/8 mellem til 8/8 lave, en del sol. 4-8 m/s nv. 9 til 16 grader.
Bølger ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Jeg var virkelig træt i går, altså søvnig. Så snart jeg kunne lage jeg mig, klokken var blevet 21. Synes jeg havde fundet et godt underlag, men det stod klart i løbet af natten at der var en stor sten midt under mit underlag, efterhånden som resten af underlaget sank. Jeg ved ikke om du kender det men man er så træt at man ikke orker at lave om på tingene, sådan var det for mig. Jeg kunne bare konstatere det var pænt træls men jeg var ikke nok vågen til at gøre noget ved det. Ved 5 tiden stod jeg op for at se på vejret, gik op på en høj, der var allerede hvide toppe på bølgerne ud over havet. Så det holder, tilbage svar på lidt sms’er fra alle mulige der tilbyder mig logi længere fremme og folk der vil hils på. Fik rette lidt på elendighederne under mit underlag, og lage mig igen frem til kl. 9. Men lidt telefon samtaler og mails undervejs. Så var det op, noget rad brækket i ryg, osv. fik lidt morgenmad, så var det tid til at gå en tur, ned og handle, en tur rundt og se byen. En meget hyggelig by, men virker meget som en pensionist og ferie ø. En lille købmand, har det mest nødvendige, en restaurant, der ikke gider skrive hvad de laver og hvad det koster uden man skal gå ind. En fiskefabrik og en masse smukke hus. Så en del kajakker, så dog ikke ud til at blive brugt så meget, så en del Elhao Necky kajak, min første solo kajak jeg købte i 2008 og stadig har, men ikke mere roer til mig, men en god kajak. Det hele var klaret på en 1,5 times tid. Tilbage i telt, spiste jeg noget mere, sad og hyggede mig lidt. Så skulle der arbejdes, først ud og gå min kajak igennem, luger af, tørre af lufte ud. Så lime alle skrammer i bunden, giver mig stor tilfredsstillelse at søger for den er så fin som muligt (i min verden) har en del mærker efter turen. Men er så glad for den, især som i går i bølger, der er den en drøm. Så var det ind i teltet på med nogle podcasts, kun lyd og så i gang med alle ting i teltet. Startede i et hjørne, pakke ud tjekke om vådt, tørre, sortere, pakke, osv. hele vejen rundt. Syede min neoprensko, lukningerne er gået i stykker, men de er også virkelig gamle. Det gik der nogle timer med. Fik også vendt verden med lidt forskellige.

Gik så vidt bag efter at jeg fandt min fiskestang frem og fiske en 15 min her på det lave vand bag teltet, fordi har hørt fisk der springer hele dagen, fra teltet. Men gav ikke noget. Gik igen ned til butikken for at få brød var ikke kommet i morges. Gik turen 1,5 gang, det man ikke har i hovedet må man havde i benene, havde glemt mine penge, da jeg var halvvejs.

Vejret er blevet dårlig i løbet af dagen, en hel del vind selv her inde, i morges snakkede jeg med en fisker, som sagde der var godt med vind længer ude og 2 meter bølger. Jeg er holdt op med at sige jeg er i kajak, fordi så fortæller de løs, så kan jeg selv vurdere. Fordi folk tro ikke en kajak kan noget.

Det dårlige vejr ser desværre ud til at tage i morgen med.

Nu skal jeg lave lidt aftens mad, læse se lidt podcasts, osv. tidligt i seng.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!