Dato: 21. juni 2011
Lejr / dag: Lejr 56 / Dag 77 forsat Kirkehamn
Pos (google):  58 13 41.9 / 06 31 45.1 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0km (i alt 2413,4 km)
Rotid: 0
Vejr: 8/8 lave, lidt sol. 4-8 m/s nv. 9 til 16 grader.
Bølger ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Blev en dejlig stille og rolig aften, jeg fik begyndt på en ny bog, samt jeg så ”Hammerslag”, ”Søren Ryge” hørt podcasts mens jeg som altid skriver ideer ned. Og der blev høvlet noget cola. Jeg var ude og fiske lidt igen og sætte mit batteri til opladning. Meldt også ind til den Blå bånd (Svenske kyst i kajak).

Som så mange gange før skulle jeg lige ringe til Tom Amundsen og høre om hans oplevelser her syd på. Fordi vejrudsigten drille, der er et vindu i morgen kl. 6-12 måske fordi er 8-9 m/s på begge sider og så skal der være en 5-6 m/s men fra nv så det kan lige så godt være dårligt. Besluttede på baggrund af det at blive hvis vejret ikke blev markant bedre. Lage mig kl. 21.30 der er fyldt godt op med tøj under underlaget, så jeg ikke skal bukket under om en sten. Var vågende et par gang i løbet af natten og tjekke vejr. Kl. 5 var vejret forsat dårligt så sov videre op kl. 7 hent min batteri, se på vejr, lave tunge skyer og forsat vindstød her inde i læg så bliver.

I gang igen, mad høre podcasts lave ting som fylde vand op, osv. Knæk sagde det, lige så jeg hoppede inde i teltet. Et samleled på de nye stænger knækkede, det er det første i lang tid, så ud og skifte det, på toilet. Der var en båd på vej ud, havde hilst på dem da jeg roede her til så ved det er tysker, skulle lige se dem komme fri og ud i vind og bølger, så ud til at være den rigtige beslutning, at blive da de kom ud. Men ser rigtigt godt ud i morgen men meget vinde den næste tid. Jeg synes ikke det har været sommer her oppe endnu, har været rigtigt meget vind i maj og juni. Jeg har haft mange vejrfast.

Klokke 10 til 10.30 snakkede jeg med marketing fra M-tec folkene bag min GPS tracker, til noget materiale til dem.

Efter en god gang læsning igen, fiskede jeg kort og gik så ned i byen og gik en tur og handlede. Så skulle der spises igen. Måtte rykke helt ud af telt og læse for første gang på turen, fordi solen kom kort varigt igennem. Kl. 13.30 fik jeg besøg af Henrik fra Danmark der er kørt op for at hils på, vi har siddet og snakket hele eftermiddagen og spist ting og sager.

Resten af dagen går med besøg, skal tidligt i seng og regner med at forlade stedet her i morgen tidligt.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!