Solbriller til sport / ture, billeder af brillerne Sziols

Efter en tur på Grønland, mødte jeg to tysker, der viste sig at være solbrille producenter, de viste sig at have udviklet en lækker sportssolbriller, men oven i det, havde de lavet en god løsning til brille bruger. (se artikel “solbriller med styrke”)

Efter følgende har jeg anskaffet mig et par, de sidder virkelig godt, samt har et godt lys, med overgange i glassende, så de er lyser i bunde, det giver et godt lys ind når man cykler. Samt hvis det bliver mørkt et sted i skoven, kan man kikke lidt op medføre det man nemt kan se igen. Det samme gælder når man løber, når man kikker lidt ned, hvilket giver en virkelig behagelig oplevelse.

Den bedste ting de har lavet, er næsten dobbelt isoleret glas, der gør at de er super til ski brug, eller årstider, hvor brillerne dugger let. Da temperaturen på inder siden ikke påvirkes af temperaturen på ydersiden, så ingen dug, dejligt.

I tillæg har de lavet en tynd neopren bjælke man kan sætte på i toppen af brillen, så sved, eller sne, ikke løber ned.

Glassende skiftes let, ved at dreje en lille pal på forsiden, ikke noget med at stå og brække i glassende.

Til sidst for det ikke er løgn, har de udskiftelige næseklemmer, alt efter næse størrelse, samt de kan tilpasses 100% ved en ved optikker, ved opvarmning til ens hoved. Se mere på www.sziols.de

Erik

P.S. Andre indlæg om Sziols. Nu med forhandler i Sverige under navnet X-kross (dec. 2011)

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022