Dato: 1. sep. 2010, onsdag
Dag 11 På vej hjem, i området omkring nær Sved
Vejr: 10-12 grader, 4/8 til 8/8 lave skyer, kraftige byger og sol. Let vind.

Vi stod op til den sidste dag i Rogen området, vi fik pakket sammen og roede af sted. Den stod på to små overbæringer, a 30 meter, så igen kunne vi bære kajakkerne over uden at tømme dem helt, så det gik stærkt. I den sidste sø Käringsjön, som vi  lag ud i, roede vi ned i den sydlige del, her havde vi efterladt en vandtæt pose, med lidt affald og ekstra ting, den første dag. Her holdt vi middags pause, mens Karen lå og sov i kajakken. Herfra roede vi op til udgangspunktet. Her var det bare at bære det hele op, og få plads til det hele i bilen igen. Karen bar selv sin rygsæk op, til stor morskab for de vandre der var. Der kom selvfølgelig en krafige  byge, før alt skulle i bilen. Vi brugte et par timer på at få skilt alt af og få det pakket godt ind i bilen.

Herfra besluttede vi at køre ud fra Naturreservatet og få handlet lidt og spise et sted. Altid dejligt at få andet mad igen. Vi sov på en rasteplads, ud til en stor elv, hvor vi kunne ligge uforstyrret i vores Lavu / telt. Her kunne vi også gå en god tur langs elven.

Dato: 2. sep. 2010, torsdag
Dag 12 På vej hjem, i området omkring nær Mora

Vi havde besluttet, at køre hjem over i et stille tempo og se lidt. Så Karen og Tapper ikke skulle side mange timer i bilen igen. Vi kørte ned til Orsa, her ligger en “Bjørnepark”, hvor vi kørte ind. Et fantastik sted, dog lidt dyrt. Men vi så Brun bjørne, Grizzly bjørne, isbjørn, jaw, leopard, tiger og lynx. Ulve, ræv og Ørne ugle så vi ikke, de gemte sig. En god oplevelse, Karen var ellevild. Herfra kørte vi til Mora og gik en tur, fin by, som så mange andre steder. Vi handlede lidt og kørte syd for Mora, hvor vi fandt en ny lejrplads ud til en elv, hvor vi slog telt og hyggede. Tapper og jeg tog en slåskamp, det elsker han.

Dato: 3. sep. 2010, fredag
Dag 13 På vej hjem, i området omkring nær Mariestad

Efter en god nats søvn og en morgen tur med Tapper kørt vi mod Karlstad, hvor vi gik en tur. Ikke så hyggelig som jeg havde troet, meget storby over den, så vi kørte hurtigt videre. Vi nød at havde god tid, kunne gå en lille tur når vi ville. Vi ville dog gerne i bad, snart, så vi havde besluttet at tag på hotel. Vi kørte til Mariestad, en virkelig hyggelig by, vi fandt et hotel, til 1050 skr, som også ville havde Tapper. Vi fik alle et tiltrængt bad. Så gik vi en lang tur og endte aften med at spise på en restaurant. Nede ved havne lå nogle gamle kornsiloer og en fabriks haller, de var ved at blive malet af graffiti malere, i forbindelse med et projekt for kommunen, meget flot. Samt i weekend skulle der være fart dag, med fly, faldskærm, racerbiler, både, alt der kan bevæge sig stærkt, så der var ved at komme mange mennesker i byen. Aften sluttede vi af med en film, i tv.

Dato: 4. sep. 2010, lørdag
Dag 14 Hjemme igen

Efter et morgen bad og det store morgen bord. Kørte vi hjemad, lysten til at se en masse var ikke så stor. Men vi var forbi Jönköping, en fin by, en svensk valg over alt, det gav dog en ballon til Karen, så hendes dag var reddet. Vi kom noget hurtigere hjemad end forventet, så vi valgt at køre helt hjem og kom hjem lørdag kl 19.00. Så var der kun en masse vedligeholdelse, osv. de næsten dag.

En super ferie var forbi.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022