Endelig er min første bog udkommet, om vores Grønlands ekspedition “Thule til Thule“, der endte lidt uventet. Dem der har bestilt den ved mig, skulle gerne havde fået den nu. Det er en underlig følelse at have en bog ude, har arbejdet meget med den, så mærkeligt den nu ligger foran mig. Dem der har fuldt denne blog, et stykke tid, har nok også bemærket, jeg ikke er den bedst til at stave og ordstillinger. Derfor er jeg endnu mere stolt over jeg selv har skrivet en bog og ”kun” haft en redaktør til at rette stavefejl, osv.

Det kan også være min bog bære præg af det, men var vigtigt for os at holde den i min stil. Jeg er stolt og beæret over at være forfatter for Gyldendal. Nu håber jeg at den falder i jeres smag derude, samt anmelderne kan lide hvad de ser.

Bogen ”Oplevelser i ukendt land, i Knud Rasmussens fodspor”, kan købes her på siden, signeret. Her kan min næste bog om ”Danmark rundt i kajak – vinter” også bestilles.

Hvis du er en af dem der har læst min bog, høre jeg gerne din ærlige mening, jeg skal også blive bedre til de næste mange bøger. Hvis du kan anbefalede bogen til andre høre jeg det selvfølgelig gerne og jeg vil blive beæret af at du vil anbefalede den eller skrive en kommentar, ved Gyldendal.

Erik

P.S. Gratis uddrag af “Oplevelser I ukendt land” HER

Indlægget er opdateret: 27. februar 2021

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.