Overblik ruten, Finland på langs, til fods, af Erik B. Jørgensen

Endelig er jeg klar til at løfte sløret for mit næste eventyr/ekspedition/tur.

Det kommer til at være en ca. 1.800 km lang vandretur, på langs af Finland, igennem de 1.000 søers land. En tur hvor jeg prøver at søge ud på de små vandreruter, så jeg kan komme dybt ind i naturområder og forhåbentlig møde en masse dyr, lige nå nær kategorien myg.

Der er selvfølgelig del-strækninger, der ender med at være mere små transportstrækninger, for at få min rute til at hænge sammen, men dem er der overraskede få af.

Der er afgang start maj og jeg forventer at start kort efter, i den lille by Virojoki, i det sydlige Finland, tæt på den Russiske grænse. Går alt efter planen og forhåbentligt, er jeg i mål ved Jakobselv, Norge, i midten af juli, men vi må se hvad vejr, terræn, helbred og oplevelser tillader.

Uanset hvad så venter der et storslået eventyr igen.

Du kan læse mere om “Finland på langs – til fods” her:

Jeg håber du vil finde det spændende at følge med undervejs.

Erik

Indlægget er opdateret: 1. marts 2023