[Mikroeventyr] Gendarmstien, fra Sønderborg til Gråsten

I forbindelse med mine mange foredrag rundt i landet, har jeg nogle gange tid til et lille mikroeventyr mellem to foredrag. Denne gang havde jeg 23 timer, mellem to foredrag i det Sønderjyske. Så jeg kørte til Gråsten hvor jeg satte min bil. Her fra er der 12 minutter med tog, fra Gråsten til Sønderborg. Så den første eftermiddag gik jeg min først etape og tog en nat i teltet. Næste dag kunne jeg gå en lidt længere etape tilbage til Gråsten.

Her kan du se en lille film, men mine oplevelser. Det blæser en del, så bær over med lyden!

Gendarmstien er den gamle grænsevagt sti, som I dag er lavet til en 84 km lang vandrerute, hvis man går hele vejen. Fra den Dansk/Tyske grænse til Høruphav på Als. Jeg gik kun godt 40 km, da tiden ikke var til mere. Stien er på små grusstier, langs kysten og på vej. Stien er let vandret, dog kan stien ved kysten være oversvømmet, hvis der er storm. Men der er veje uden om. Der er flere fine telt og shelterpladser undervejs.

Du kan finde mange flere oplysninger her ”Gendarmstien

Erik

Relateret indlæg

3 Comments on “[Mikroeventyr] Gendarmstien, fra Sønderborg til Gråsten”

 1. Velbekomme, dejligt du kunne lide den.
  Jeg bruger her et Nordisk Telemark 2 ULW telt. Jeg har ikke brugt det så meget endnu, men jeg er virkelig glad for det til korte ture. Da det er let, og jeg har meget komfort. Jeg kan enda let side op i det, noget jeg altid vil have. Det glæder jeg mig til at bruge mere og lave en anmeldelse af når jeg har brugt det endnu mere.

 2. Hej Erik,
  Endnu en god og inspirerende film. Jeg synes at det er super fedt at du vælger at arbejde meget mere med dette medie og ikke mindst benytter muligheden for at kombinere din beretning med erfaring.

  Jeg er desværre ikke klar over hvilket kamera du benytter, hvorfor dette kun er til inspiration – du kan købe en mikrofon hvor der bl.a. er en vindhætte monteret – den giver en super god lyd (specielt til speak), fjerner en masse vindstøj og fylder ikke meget… og koster heller ikke meget i forhold til hvad du får ud af det. Jeg benytter selv denne model:

  https://www.goecker.dk/webshop/roede-smart-lav-lavalier-microphone-for-iphone-smartlavplus.aspx

  Det skal nævnes, at jeg ikke reklamerer for ovenstående butik/link, men det er nu engang et af de grejsteder som jeg benytter og du kan sagtens købe den alle mulige andre steder (og billigere sikkert også!). Pointen er, at du kan få en markant bedre lydkvalitet med en simpel opgradering samt slippe for at have et headset monteret.

  Vi ses i morgen på Glostrup Hospital hvor jeg ser frem til at høre om dine erfaringer 🙂

  Mvh
  Claus Thomsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *