Dato: 16. maj 2011
Lejr / dag:  Lejr 33 / Dag 42 Havnomaden
Pos (google):  65 54 58.5 / 12 07 29.3 (kan sætte diretke ind i Google Earth)
Distance roet: 0 km (i alt 1288,2 km)
Rotid: 0
Vejr: Sol og lidt skyer, vindstille – 6 m/s nord, 14-16 grader.
Bølger ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Efter den dejlig middag i godt selskab skrev jeg resten af dagbog, kan se nu uden km osv. er opdateret. Lam var kid, osv. var måske lidt mere træt end jeg selv viste, skulle lige ordne lidt ting. I seng kl. 22.45. Vågede første gang 08.44, så kan man snakke om at være væk. Skyndt at sove i mørke igen, gode gardiner og en blød seng, gør en del. Stod først op lidt over 9, bad, morgenmad, computer arbejde, et interview med Fyns Stiltiende  / Kerteminde avisen. Ud skylle mine ting, første gang min kajak, vest, tøj, osv. bliver skyllet god igennem ved ikke om det gør så meget, men tøjet har nok godt af det. Fik vasket mit tøj i går aftens første gang siden Tromsø.

Gik ned og handle lidt i den lokale købmand, fandt en lørdagskylling det har jeg ikke fået i mange år, så det blev middagsmaden med pomfritter og remoulade.

Det er utroligt så meget tid jeg altid bruger på mine ting, men jeg ville ud og gå en tur, skulle være en flot natursti. Kom af sted kl. 13.30 nåede ganske kort så stod der en stor buk en seksender også på den 16. maj! Den var død hvis det var sket i Danmark (16. maj går jagt ind på bukke i DK), kort efter kom en odder gående over stien, god start.

Blev en flot tur rundt og op, tog en masse billeder af blomster, osv. Vel tilbage tid til at pakke ting sammen, smøre madpakke, tilbage på computer, se på kort, osv.

Havnomaden er virkelig et dejligt sted, man får helt lyst til at vende tilbage, er så godt rovand, med mange øer, beskyttet eller åbent alt efter hvad man vil, en masse dyr, osv. Prøve at se på deres hjemmeside www.havnomaden.no der er masse af billeder i Galleri, tur beskrivelser og meget mere. Bent laver også nogle meget flotte Grønlands pagajer, han her lavet en der buer, så man fanger vandet længer frem samt den er vinklet så den nemt går korrekt i vandet. Hvis du skulle komme på de kanter her, så længe vejen ind til en snak og et minde for livet.

Eftermiddag gik med at ordne lidt grej, snakke med Bent og Inge. Tiden er bare gået, har ikke siddet meget og lavet ingen ting. I aften skal jeg ned og spise og se kajakbilleder. Så hygge igen.

I morgen tager jeg af sted op på formiddag når alle er oppe. Så går det syd på igen.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!