Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Videosvar (korte)

[Videosvar 7.] Nødplan når rejser med barn (sikkerhed)

Spørgsmål:
Hvad ville du gøre hvis din datter eller dig selv kom slemt til skade. altså worst case scenario. Jeg har været til et af dine foredrag hvor du sagde, at du altid har en plan b. Hvad er din plan b. hvis det ovennævnte sker. Synes det er fantastisk inspirerende. Har selv 3 små børn =)
Kristian Andersen

Har du et spørgsmål, så skriv til mig, via en kommentar, mv.

Link, til artikler jeg har skrevet om emnet:

Erik

Relateret indlæg

You may also like

3 kommentarer

 • Mads Phikamphon

  Super god og gennemtænkt plan B. Den glæder jeg mig til at bruge dele af når jeg skal sælge en ide derhjemme 🙂

  27. maj 2014 at 13:28 Svar
 • steen bondo

  Det kan du sgu godt være bekendt 🙂

  8. marts 2013 at 19:12 Svar
 • Skriv en kommentar