20120612-171347.jpg

Dag 3
Lejr 2
Vi vågne alle inde i teltet, til en rå kold dag og regnvejr.
Vi tog det stille og roligt og spiste morgenmad, legede, læste, så iPad fra 8 til 14. I det her vejr var der ingen grund til at padle og få en dårlig oplevelse. Kl. 14 var der et ophold i regnen og vi gik ud og fiske, klatrede i træer, lave bål i Kelly Ketle så vi havde varmt vand. I mens gik Dino rundt og hyggede sig.
Karen er kræsen som altid og vil kun spise havregryn, men jeg tror det er ved at gå op for hende vi ikke har andet med. Har lovet at smage en pasta ret i morgen.
Fra kl. 16 var vi i teltet igen og regnen kom igen.
Vi legede frem til kl 19, så blev Karen træt og umulig. Det er første gang i hendes liv hvor vi har leget en hele dag. Det er også første gang vi er alene over 24 timer. Synes faktisk det går super godt. Håber på lidt bedre vejr så vi kan få nogle gode dag og rykke os lidt. Men vi tager det stille i roligt de første uger. Så igen rener tæt på lejren og lidt små fugle. Ingen fisk i dag. Godt træt og redbrækket efter en dags lege i teltet.
Mvh
Erik

20120612-171428.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen