Igen var det tid til mikroeventyr, en lille vandretur langs Køge Å Stien, med en lille ekstra krølle på.

Jeg har tidligere gået en lille del af Køge Å Stien tilbage i juni 2021, da jeg gik der med Anne Sørensen til et program til TV2 Lorry (kan ses her: Udsendelse 6, Køge Ådal, vandretur (start 09.12))

Jeg var virkelig overrasket over hvor skøn store dele af strækningen var. Så jeg ville gerne opleve hele den 22 km lange vandre- og cykelrute, også kaldt “Rute 90”. For at få det hele til at hænge sammen, valgte jeg at vende ruten og start ved Borup Station, og lave en ekstra sløjfe på ruten, ud i Humleore skoven, for at få ekstra kilometer, så jeg kunne få det til at passe med at overnatte, på den primitive lejrplads ”Naturlejrplads Spanager”, med et lille shelter.

Igen kunne jeg ikke finde nogle lejrpladser på udinaturen.dk som de har ødelagt i den sidste opdatering. Pladsen er der, men ikke på deres kort. Så jeg fandt den i appen ”Shelter” og da jeg så havde navnet, kunne jeg finde den på Visit Køge og i folderne.

Turen blev som altid dejlig, med både gode og dårlige strækninger. Jeg har heldig med vejret med sol og smuk tåge. Det kan du se meget mere om i min lille film her:

 

Information om Køge Å Stien

 

Rejseberetninger, fra Køge Å Stien

 


Tak for du ville se/læse med. Jeg håber finder det inspirerende.

Erik

 

Relateret indlæg

 

Facebook Indlæg fra turen

Indlægget er opdateret: 26. april 2023

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.