Genialt grej 3

Her er der lidt tanker om hvorfor jeg har 3 pagajer med og hvordan jeg bruger dem. Min Grønlands pagaj bred model, min Avannaq  og min EPIC wing-pagaj

Erik

One Comment on “Genialt grej 3”

 1. Hej Erik – spændende at høre lidt om dine 3 pagajer. Jeg er begyndt at ro med en Avannaq og er blevet meget begejstret for den, og har netop skrevet en artikel om den til Rejseavisen.dk. . Får besøg af Jan Myklebust i næste uge og får en demo liggende som
  entusiastiske kajakroere kan låne.
  Jeg synes den er flot lavet og er meget nem at ro med under alle forhold. Ror i forvejen med en kulfiberåre fra Superiorkayaks.com – også en dejlig åre.
  Skønt at du “tager os med” på din tur.
  David
  http://www.kajakdavid.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *