I går fik jeg samlet Søren op kl. 20 da han kom fra Thule. Vi kørte i vandrehjemmet og sad og hyggede. Pludselig ringede min telefon. Det var Julie at de fløj nu og ville være her lidt i 22.

Derfor var jeg en tur ind i byen igen og hente Julie. Vi sluttede aften af med at side og snakke lidt, før sengen kaldte.

Dagen startede stille og roligt, lidt i 7 med morgenmad. Vi fik set lidt på grej og jeg lavede boller klar til de andre skulle komme.

Lidt i 10 kørte jeg til byen og handlede lidt små ting og hentede de 7 sidste deltager der kom med flyveren fra Danmark. Da jeg ikke har verdens største bil, kørte jeg af to omgang, før alle var samlet i KTC’s vandrehjem.

Vi samlet omkring middagsbordet, til en kort velkomst. Jeg gennem gik planen for i dag og de næste dage. Alle de praktiske ting med mad, drikke, værelser og vi gik en tur for at se på toiletterne.

Det ene toilet er er et rigtig gammeldags das. Det ligger en 75 meter væk gemt bag skrænten ned til elvlejet. Her kan man sidde og nyde naturen for åben dør. Det andet toilet er et posetoilet i en skurvogn, som vi kan bruge.

Da deltagerne fra Danmark var 4 timer foran, tog vi en tidlig gang mad. Så kunne vi ikke udsætte det mere, nu skulle der pakkes. Jeg fordelte folk rundt på de stationer jeg havde lavet. Nogen pakkede aftensmad, andre dagsrationer, morgenmad, knækbrød, saft, osv. Sådan gik det helt stor samlebånds arbejde, de næste timer.

Det gik over stok og sted med pakkeriet. Derfor tog jeg en pause hvor vi alle gik ud og prøve vores stegeiser og gik en tur med dem. På nær Torben der går med to pulke på fødderne, i form af størrelse 51 i støvler. Det gjorder at jeg måtte ind og finde nogle af de gamle modeller stegeiser, før de kunne påmonteres.

Resten af dagen gik med at pakke. Det gik lynhurtigt. Da jeg afbrud arbejdet kl. 1730 var vi 80% færdig med at pakke. Helt vildt dejligt.

Vi ryddede godt op, fik fejet og lagt tingene pænt væk. Holger kom med vores aftensmad en ordentlig omgang Chile con Carne. Folk var også godt smadret efter en begivenhedsrig dag, med mange indtryk.

Her efter sad folk og hang lidt og hygge snak. Herligt at være godt med, så vi kan øve en masse ting de næste dage.

Dato: 5. april

Dag / Lejr: Forberedelse dag 1 alle

Pos: Kangerlussuaq

Distance / Højde: —

Føre: —

Vejr: Frisk til hård vind, let sandstorm. Morgen omkring 0 grader. Men blev hurtigt en 5-10 grader. Det is der lå i terrænet, er stort set væk. Få skygger.

Sigt: 30 km

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020