Dato: 14. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 76 / Dag 101
Sverige Lejr 13 / Dag 16
Pos (google):  55 47 24.8 / 14 12 12.0 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 3402,3 km)
Distance roet i Sverige: 624,3  km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: 8/8 lave og regn. 8-13 m/s ø. 14-16 grader
Bølger ser store og tætte ud
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Sad med computeren hele aften og fik virkelig bund i det hele, samt hygget mig. Fik også læst lidt og se podcasts. Lage mig kl. 21.30 men en af de her aftener hvor jeg ikke kunne finde ro, så klør det, så sveder jeg, så det køligt. Men faldt i søvn, kunne høre vinden og regnen kom i løbet af natten. Sov helt til 8, så op stille og roligt i gang, fik hente min ting fra opladning, så en lille hare på vejen. Blev godt våd af den lille tur.

Ellers har jeg været i min lille hule hele dagen og hygget. Stort set arbejdet hele dagen og talt en masse i telefon. Med div. kajak venner, bl.a. Per der er på vej Danmark rundt, som også er vejrfast i dag. Prøver også at få svar fra Garmin om de kan rede mine spor, på den GPS der gik ned, fik aldrig svar, selv om der var et brev med. Har heller intet hørt fra Helsport hvordan de forholder sig til alle de skader, selv om jeg har spurgt mange gange og sat en deadline der er langt overskredet. Tænker ofte det er utroligt så mange der ikke svare eller prøve at hjælpe, når det handler om deres egne omdømme og produkter. Nok om det.

I mellem det hele har jeg hygget med en kop the, længe siden jeg har det, været alt for varmt. Samt godt med mad og lidt cola. Gad ikke og gå ud og handle i dag, for langt til et ordentligt supermarked, så må handle når jeg kan ro igen.

Eftermiddagen skal gå med at høre touren og slappe af. Ser ud til jeg kan rykke videre i morgen tidlig, men vejrudsigten ændre sig hele tiden, ser meget ustabilt ud den næste uge, men det tager jeg med ro, det er bare at ro når vejret er til det eller vente.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!