Dato: 26. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 83  / Dag 113
Sverige Lejr 20 / Dag 28
Pos (google):  57 52 31.6 / 16 44 47.9 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 3771,2 km)
Distance roet i Sverige: 991,2 km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: Skyfrit til 4/8 høje, sol. 0-2 m/s. 18-24 grader
Bølger, ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Fik læst lidt om aften samt set en film, ”Tomb raider” den kan altid bruges. Gik dog allerede i seng lidt over 22. Miraklet skete igen min datter sov og sov, må være den friske luft. Endte med Kirsten stod op og gik tur med Dino, mens Karen og jeg sov videre til 07.50 så var der gang i den lille dame. Fik morgenmad, så stod den på læsning, lave sikkerhedskopi af billeder, osv. Lidt i 10 var bilen pakket og turen gik til Västervik på en lille tur. Her var vi 2,5 time, hvor vi gik en god tur og så på byen, samt spiste sandwich på havnen. Kom en ældre mand, der lige skulle snakke om Karelsk Bjørnehund, da han også har haft sådan en. Karen var virkelig i humøret, men der var ikke rigtig nogle ting vi skulle have. Jeg købte en ny lynlås til min dækstaske, ødelagt 3 stk nu, de to orginale og en anden jeg havde sat i, bliver rat den kan lyne igen. Efter en god tur rundt i byen, kørte vi hjem igen, var forbi et supermarkedet og handle lidt, aftensmad, salat, osv. Samt jeg var i en marine butik og købe voks og klude til min kajak. Vel hjemme igen, var det tid til at læse, blev færdig med endnu en e-bog i Gyldendals store udvalg, da var den anden bog af Lotte og Søren Hammer ”Alting har sin pris” super spændende bog igen, spændende personer de har fundet på, helt klassik krimi.

Fik sat og syet det nye lynlås hoved i dækstasken, mens min datter spurgte 20 gange hvad jeg lavede, hvor efter vi gentog det sammen mens jeg gav kajakken voks. Lille ”spørge Jørgen”.

Klokken var over  16 og det var tid til en gå tur. I dag har det været helt stille vejr og varmt over middag, en perfekt rodag, men det tænker jeg slet ikke på. Vi gik tur eller retter sagt det gjorder vi i 3 min sammen, da min datter fik øje på legepladsen sagde hun ”Far og Dino kan bare gå tur” så gik Kirsten og Karen på legeplads.

Det var næsten for varmt til at gå tur i dag, så blev kun til en kort samt ind køb af 1,5 liter kold Sprite i dags anledning.

Aften skal igen stå på læsning og nok se en film, kan virkelig mærke det er godt for min krop det her, selv om jeg ikke er god nok til at strække ud.

Så skal der lyde en stor tak, til alle der følger mig her og andre steder, betyder alt for mine ture og virke. Der er næsten 700 på Facebook ”Kom ud” side  og mange på nyhedsbrevet. Kan du lide det du læser, må du meget gerne gøre mig en lille tjeneste, hvis du er på Facebook, gå ind og synes om ”Kom ud” (er også på Twitter). Samt tilmeld dig mit nyhedsbrev her i højre siden. Hvis du ikke kan lide indholdet, kan du altid nemt afmelde dig igen. Det betyder bare meget for mig selv om det er en lille ting.

God sommer aften der ude

Erik

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!