Dato: 11. juni 2011
Lejr / dag: Lejr 50 / Dag 67 Bergen
Pos (google): 60 23 33.2 / 05 13 51.8 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 2117,2 km)
Rotid: 0
Vejr: 8/8 høje tynde morgen, middag 4/8 og sol. 2-4 m/s. 9-16 grader.
Bølger, ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Familien ankom i går aftes kl. 23, så var der gang i hotellet fordi min datter Karen var ikke helt klar til at sove, der skulle snakkes. Og min kæreste mente jeg havde arbejde at lave, som bestod i at klippe mig og fjerne mit skæg. Hun synes ikke lige frem det pyntede. Så gik snakken og Karen havde en del at fortælle, men det lykkes at få hende til at sove halv et. Kunne sove ind til 03.23 da det sagde bump da min datter gik i gulvet, min kæreste nåede lige at få fat i hende før hun faldt helt ned. Så kunne vi også sove til omkring kl. 7, herligt med lidt familie afslapning. Så helt smadret kunne jeg gå i bad og så ned og spise. Maden var først klar kl. 8 så vi gik en lille tur før og så på fugle.

Efter maden og lidt afslapning på værelse gik vi en tur ned til havnen og i byen for at shoppe, men Karen var træt. Så det tik ikke super, vi måtte gå hjem så sov hun fra 11 til 13. Så var der tid til at pakke om, jeg sender min tørdragt, store handsker, fiske grej, stor kniv, vinter sovepose hjem. Får ro shorts og kort ærmet jakke, sommer sovepose, fiske stang, mere saft, protein pulver, Sveriges kort, m.v. Samt tilgang af ny VHFog GPS som erstatning for dem der er gået til.

Ved to tiden, gik vi ned i den kaotiske by, mange folk og sommer stemning, ville gå lidt og se butikker og spise sen frokost. Men blev til en gå tur, is, lidt handle og legeplads i stedet. Så var vi tilbage og hygge på værelse, jeg skulle skrive lidt og gå ting igennem samt læse bare lidt. Ellers skal vi ude og spise, se Discovery, snakke kommen ture (vigtigt) og være familie i min lille verden.

En anden ting ved roning jeg gerne vil komme ind på, der er smerter, jeg har stort set ingen haft, får kun lavet lidt udstrækning, men har ingen store skader haft. Kun lidt ømme håndled, smat lidt ondt under højre fod af at sparke i mod.

Men nogle gange sætter en muskel sig fast i ryggen, skulderen eller andet sted. Det er irriterende men ikke nogen skade. Det jeg har erfaret er at jeg kan få det væk ved vejrtrækning. Efter at have læst bogen ”Træk vejret” af Stig Åvall Severinsen samt mit yoga. Så kan jeg ved at trække vejret ind på 2 og lige som fylde kroppen helt op som en ballon og på den måde spænde musklerne ud, så holder jeg vejret i 2 og puster stille og roligt ud på 4, holder vejret ude i 2 og så forfra igen. Ved lige som at blæse kroppen ved at udvide maven, ryggen, gør mig højre, m.v. kan jeg mærke at musklerne får plads, ved at puste ud stille og roligt, får jeg musklerne til at slappe helt af og en muskel der er kommet i klemme kommer nemt på plads over en 2 til 5 omgange.

Jeg bruger det også nogle gange når jeg er træt og vil slappe af. Det ikke det store men et lille tricks jeg nyder godt af. Kan kun anbefale Stig’s bog, den er super for alle. Kan med det samme sige den er meget fakta opbygget med super gode historie det ikke en masse hokuspokus og hippie ting som mange tror.
Jeg synes jeg kan bruge en masse fra bogen, får bare lavet alt for lidt af det. Har den både som bog og e-bog fra Gyldendal.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!