The Navigator 5, neos, snescooterstøvle

Hvorfor jeg først nu skriver om min ydrestøvler, er mig en gåde, fordi det har været en af mine absolutte ynglings ting på vinterture siden 2007. Men kom lige til at tænke over dem.

Når man er på vinterture, er problemet ofte om morgen, når man går rundt og pakker telt ned, at man får kolde tær fordi ens støvler er nede i sneen hele tiden. Det samme sker om aften, når man stopper og skal sætte telt op. Derfor har mange en svær vinterstøvle, som Soral / Sorel, med til at stikke i om aften, og når man skal ud og tisse osv. De vejer en del, men er dejlig varme. Men hvis man køber Snescooter støvler, kan man få dem så store at ens skistøvler passer ned i dem. Så om morgen når man skal ud, så trækker man dem uden på ens tørre og varme støvler, så er ens tær dejlige varme, det tager under et min at tage dem af og lægge dem væk. Det sammen når man stopper om aften, så kan man tage dem frem og tage dem på, så snart man spænder skien af og igen har man varme tær. De dage, hvor ens sokker er våde af sved, og man bliver nød til at få tørre sokker på, tager man bare tørre sokker på og ens tykke telt sok på, og trækker snescooter støvlen ud over. De er lidt løse, men man skal ikke gå langt. Man kan med fordel, lave et par såler i liggeunderlag, som man kan lægge i når man ikke har skistøvler på i dem.

Det sammen hvis man får et længer stop i løbet af dagen, hvis man er mange af sted, så hurtigt på med snescooter støvler og sin dunjakke, så man holder varmen.

De bedste penge jeg har brugte i mange år. Det mærke jeg bruger er Neos, The Navigator 5TM STABILicers®, købt i Norge.

Erik

P.S: Neos overshoes forhandles i Europa i Tjekkiet, her overshoe.cz, jeg har handlet med dem, de levere hurtigt.

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. marts 2024