Dato: 28. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 83  / Dag 115
Sverige Lejr 20 / Dag 30
Pos (google):  57 52 31.6 / 16 44 47.9 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 3771,2 km)
Distance roet i Sverige: 991,2 km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: 8/8 høje tynde til 4/8 mellem, lidt sol, men lummert. 2-4 m/s skiftende. 18-22 grader
Bølger, ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Karen kæmpede igen for ikke at sove, men faldt i søvn under filmen, som i aften var ”X-men 2”. Kunne lægge os ved 23.30 var helt mørkt i aften, så måtte have pandelamperne  på. Blev noget af en nat, Karen drømte og græde. Dino bryde ud og jeg måtte hente ham, så skulle Karen på toilet og allerede kl. 06.30 var Karen vågen igen og Dino helt rundt på gulvet, ville ud og gå tur, NU! Så af sted det gik. Var overskyet med tynde skyer og virkelig lumret. Dagen i dag var sat af til lejrliv, jeg skulle gøre lidt klar til afgang igen. Fik givet min kajak voks for anden gang, synes virkelig den er blevet glat. Fik pakket mit telt og mange af mine ting ned og flytte over i det store telt. Lavede igen huller i min jakke og slidt huller i min vest men lim. Samt jeg lavede sikkerhedskopi af billeder, osv. så har det 3 steder, det er noget jeg er bange for at miste. Så var det allerede middag, vi fik lidt let mad, suppe og brød. Dino fik tur igen og jeg fik læst lidt.

Sidst på eftermiddagen gik pigerne i bad og Dino og jeg tog en rigtig herre tur i skoven, på fuld drøn. Her efter kunne jeg komme i bad.

Vi kørte igen til Loftahammar, for at tanke og gøre bilen klar, smat jeg skulle handle proviant, så jeg har til 3 dage frem. Vi endte på konditoriet, hvor vi kunne få aftensmad, ude i haven, så Dino kunne være med.

Vel tilbage går resten af familie tur, fordi Dino er oppe at køre, da alle egerne er her, har observeret 3 unger og to voksne i alt. I mens for jeg skrevet min blog og set tingene igen. Regner med at ro i morgen, ikke 100% bestemt, men vejret ok, på nær det kommer til at stå ned i stænger ifølge vejrudsigten. Håber ikke det holder stik, når vi skal pakke ned.

Håber mine videoer de sidste dage, har kunne bruges, så der forsat er lidt kajak.

Har været godt med familie besøg og en nødvendighed, når muligheden er der og jeg er så tæt på hjemmet. Tror det er godt for min datter og os at ses når jeg er væk i 6 måneder.

Men glæder mig til at genoptage eventyret, som om jeg har været i en lille bi-historie de dage her.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!