Dato:  23. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 83  / Dag 110
Sverige Lejr 20 / Dag 25
Pos (google):  57 52 31.6 / 16 44 47.9 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 3771,2 km)
Distance roet i Sverige: 991,2 km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: 8/8 lave til 6/8 mellem, kort sol, en del byger. Vindstille til 2 m/s. 14-18 grader
Bølger, ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Fik virkeligt ordnet en masse i går, under mit træ. Kunne også høre og se endnu et samleled der knækkede på mit telt, ak har ikke mere at lave det med, går nok. Nye stænger er på vej. Gik op og spiste på campingpladsen, en Burger tallerken. Videre med computeren, samt så en film ”Green Zone” overraskende god, så sjovt jeg kunne kende så mange af stederne og billederne fra Bagdad. Så var det senge tid, men der kom en ordentlig torden byge ind så regnede piskede ned og lynende stod ned og lyst alt op. Så vare noget før jeg sov. Bliver så lumret at sove når luftfugtigheden bliver så høj. Op kl. 7, spiste lidt yoghurt gik i bad og kastede mig over computeren og fik rette lidt mere på bogen, der er mere godkendelser af de små rettelser i mit sprog Gyldendal har lavet. Som Du nok har set her på blogen, staver jeg ikke super og bytter for vildt om på ordstillinger.

Fik vasket mit tøj, her er et fint vaskerum, man kan booke. Stod også ansigt til ansigt med de to sønder der bombarderede mig i går. To stk. egner som var meget nærgående. Fik lagt billeder på nettet og lavet en del videoer i serie Genialt grej, som bliver til alle, her det næste stykke tid. Da det omhandler grej som jeg er sponseret af.

Ellers har jeg faktisk læst en bog siden i går af Ib Michael ”Orbit” jeg elsker de fleste bøger af Ib Michael da han er meget syret i sin tanker og handlinger, dejligt fangende.

Touren endt igen i en app der stort set ikke spiller, øv, må være alt for mange der vil høre med.

Familien er forsinket, fordi vi er åbenbart forfulgt for tiden. Bilen tabt højre forhjul på vejen her op. Havde tabt en bolt og de 3 andre var knækket i hullerne. Så vejhjælp har kørt bilen til værksted, men det er weekend så den kan først laves på mandag. Så Kirsten har lejet en bil og køre de sidste 3 timer her op, så må vi køre tilbage på mandag og bytte bil, hvis vores egen er lavet. Lød til det havde været en virkelig behjælpelig Vejhjælp og bil udlejer. Dog ikke forsikringen som altid, vil ikke betale lejebil, hvis bilen kan laves på under 3 timer og det kan den nok, selv om der er 40 timer til et værkstedet åbner? Men så det godt vi har det gode humør. Så familien er forsat på vej og vi får en tur til Karlskrona mandag hvor bilen forhåbentlig er ok igen.  Igen kom galt af sted det er det vigtigst når et forhjul Fuldstændigt uventet forlader bilen på en motorvej. Og NEJ det ikke mig der har skiftet til sommerdæk, der var jeg på tur.

Når de kommer til lejren indrettes, bliver nok først ved 20 tiden.

Igen tak for alle kommentarerne, varmer meget. En stor tak til Birger fra Katan Event (kajak event og kursus firma) for fuldstændig uventet at støtte mig endnu engang, helt ubeskriveligt. Kan desværre ikke trække klistermærkerne større ;-)

Nu skal der læses og følges med i udviklingen i Norge, føj for den endnu engang. Stor medfølelse til dem der er efterladt og såret.

Erik

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!