Efter en aften med god mad, tv og de uendelig tjek af div. programmer til at holde min hjemmeside kørende, når jeg skal opdatere via satellit telefon. Kunne jeg hoppe i seng.

Dagen i dag startede med en god gang morgenmad, lave the, madpakke før jeg tog den lille firhjulstrækker, jeg lejer af KTC, ud til KTCs vandrehjem.

Her stod den igen på udpakning af mad og udstyr, til de arbejdsstationer, som deltagerne skal bemande. Fik lavet alle mad depoter, så der kan pakkes morgenmad, dagsposer, aftensmad, drikke, osv.

Jeg fik sat elastikker på pulkene, test brændt alle benzin brænder, så jeg kan holde lektion i brug af brænder. Så lidt i 14 var jeg stort set klar, til deltagerne kommer.

Jeg kørte ind til byen, jeg skulle hente benzin til brænderne, tjekke åbnings tider på halen, hvor vi kan tag bad.

Jeg prøvede endnu en gang at træffe nogen af dem jeg kender uden hel.

Men jeg fik besøgt Politiet, et herligt møde. Fordi jeg havde tidligere i dag ringet til Ekspeditions tilladelse kontoret og anmodet om tidligere start på ekspedition grundet det alt for varme vejr. Jeg fik en snak med Politiet om det, de forhørte sig rundt i byen om tilstanden ude ved indlandsisen. Isen skulle være god, men der er ingen sne. Vi fik en snak med Arktisk kommando som endt med det super gode budskab. Jeg har tilladelse til at gå på isen, når jeg vi er klar. Fedt, så pakker vi og køres til isen, hvor jeg køre sikkerheds tingene, så går vi af sted, lidt mere roligt end normalt. Så der er tid til skilektioner, osv. når vi går op. Så træningsturen bliver flyttet til en del af turen. Fedt at det kunne lade sig gør.

Fik også en aftale med DMI om vejr undervejs. Jeg var en glad mand.

Resten af eftermiddagen gik i lejligheden, med at gør GPS’er klar. Lave lister til deltagerne kan pakke mad efter.

Jeg føler mig så klar nu, noget før end forventet. De to første deltager kommer i morgen, før det går rigtig løs på fredag.

Dato: 3. april

Dag / Lejr: Forberedelse dag 3

Pos: Kangerlussuaq

Distance / Højde: —

Føre: —

Vejr: Let vind, morgen minus 3 grader, eftermiddag en 5-10 grader plus i solen. Sky frit. Sidste på dagen let dis.

Sigt: —

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020