Dato: 24. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 83  / Dag 111
Sverige Lejr 20 / Dag 26
Pos (google):  57 52 31.6 / 16 44 47.9 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 3771,2 km)
Distance roet i Sverige: 991,2 km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: 4/8 høje, sol. 4-11 m/s fra sø. 14-22 grader
Bølger, ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Jeg fik læst en del før det lykkes min familie at ankomme kl. 20.15 i en stor ny Volvo låne bil. Gik med det samme op og købte noget at spise, kunne kun få burger tallerken igen. Mens vi ventede gik jeg en tur med Dino (vores Karelske Bjørnehund). Så skulle der laves lejr. Fik slået den store Tentipi op, med fast bund, så var det ud med underlag og soveposer, jeg fik flytte det af mit grej jeg skulle bruge.

Først kl. 22 kunne vi lukke teltet, min datter, Karen var der stadig fuld gang i. Men kl. 23 døde hun hen og vi lage os til at sove. Kom nogle ordentlige regnbyger i løbet af natten. Dino begyndt at gå rundt i teltet kl. 5 og min Datter synes vi skulle op 06.40. Hallo det er hviledage. Fik morgenmad og så var det tid til at gå tur med Dino, Karen løb på sin løbecykel og havde travlt med at lege styrt, så ville hun gå og oppe på sten, osv. går noget langsomt. Da vi havde været ude ved en gammel landsby, med flotte gamle gårder. En med den flotteste hønse dør jeg har set. Gik vi hjemad, da vi skulle hoppe sten og gik ind i grøften, så  jeg en hugorm, der snoede sig hen mod sten, vi stod stille og så den kravel i skjul. Måtte fortælle min datter at den ikke er farlig så ingen grund til at være bang, den er mere bange for os, men aldrig rør, da den kan bide og det kan være farligt.

Hun var dog lidt trykket lidt efter.

Tilbage ved teltet, fik jeg hængt mit tøj til tørre, det er forsat ikke helt tørt fra vasken i går. Vi fik læst en del, leget, osv. Kl. 10.30 kørte vi til den nærmeste by, Loftahammar. Her gik vi en kort tur, med en hyper hund og en datter der var træt, var nede og se havnen, handle, lege gemme, indtil min datter smadrede ned i asfalt og slog læben. Så var det mad tid, gik på det lokale konditori. Her kunne vi sidde i haven, med Dino. Min kæreste, Kristen kunne igen præster at bestille noget der var for ”fedt” men sådan er kvinder ;-)

Herefter kørt vi hjem, datter og jeg tog en middagslur, min tog 20 min, desværre tog min datters heller ikke mere.  Måtte flygte ud af teltet selv om alt var åbent og det blæser helt vildt, men det var meget varmt. Fik læst rigtigt meget. Så var det tid til at gå tur igen. Jeg fik også pakket mine nye stænger ud til mit telt en ny type, 3 sæt. Fik den skiftet og skilt de gamle af til reservedele, osv. Har stort set to sæt stænger nu, håber det holder til mål. Så var det tid til bad og blive klippet.

Aftensmaden tog vi i teltet, nu der kommet kvinder, så salat, kartoffelsalat, kylling, boller, osv. Samt selvfølgelig kold cola, jeg er forsat på tur.

Det var ikke meget om kajak, min datter og bamserne har dog været en tur i kajakken i dag.

Der er noget gang i den med en hund og lille pige.

Aften skal bare stå på afslapning.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!