20120615-204823.jpg

Blev en god nat. Op kl 0830 i bagende sol. Jeg var ude og pakke lidt og nyde vejret før vi spiste og pakkede. Karen stormede som altid rundt og leger med Dino. Hun bliver pis sur hvis han ikke går med. Men når hun kaster sten i vandet er han 100% med og gør løs.
Kl 1010 tog vi afsted. Vi tog begge hjemle på da dagen startede med to fos. Første kraftig med gik super. Anden også ind til den sluttede i en mur af to stående bølger som fyldt kanonen igen, pause og tømme. Karen var heldigvis tør indvendigt. Vi lage hjemlene og padle videre. Det var flot vejr, super flot natur. Skoven er blevet mere åben og høj. Birketræerne er sprunget ud i lyser grøn. Vi kom forbi mange guldgraver steder. Siden 1860 har folk søgt lykken. Vi besøgte et sted med hytte/telt, wc, guldvasker sted, sauna og en masse lort i depot. Folk er stadig aktiv. Men en ny lov skulle forbyde brug af maskiner. Så også en flodpram der kun skovle jord op og vaske det. Der trak sort skyer ind med torden og lyn. Efter 4 pauser, Karen elsker pauser 5 min efter vi padler starter hun og spørg om en kort pause.
Så kl 14 sprang vi land efter 15 km. Nåede lige at slå telt så stod der ned. Karen lege glad videre ud en time. Så var alt klaret og vi spise mader, så på kort det elsker Karen. Så holdt regne op så vi gik tur, legede, fiske, lavede bål. Så kom regnen igen. Så kl 18 var vi telt spise og hygge som altid.
Får en del kommentar, mails, mv. Om Karen er for ung og de problemer jeg har er min egen skyld. Selvfølgelig er det det. Der er mig der har taget hende med. Men med hensyn til aldre svarede jeg på det i går. Problemerne, jeg synes virkelig ikke beg skriver om mange problemer. I forhold til der hjem, har jeg en datter der aldrig græder, på nær i fosser. Vi har næsten ingen konflikter. Je har ikke en sur datter om morgen, en træt datter der kommer fra børnehave, vi er fælles om alt. Min datter virker så glad og tilfreds at der overstiger alle mine forventninger. Kort sagt er det det bedste jeg har gjort for mig og min datter. Vi har et lykkeligt liv.
Mvh
Erik
P.S. Et billede fra forfeltet med alt vores grej.

20120615-204956.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen