20120722-224922.jpg

Dag 47
Lejr 38 (lejr 2 ferie)
8 km 1030-1315
Klokken 23 gik jeg som den sidste i seng efter lidt læsning og podcasts. Sov godt, dog måtte jeg ud til Dino der hang fast en gang. Dog sov han inde det meste af aften. Da vi stod op kl. 8 lå jeg helt presset ud mod sidden. Fordi Kirsten ikke ville lægge pakposer under underlaget ved Karen var begge trillede over til mig. Vi tog den med ro, varmede vand, spiste og læste. Nu er vi to familier der skal gøre klar. Da alle var klar pakkede vi ned og kunne padle afsted kl 1030. Vi lage ud i en lille sø og kom hurigt over i en anden. Her lå en del hytter og en campingplads, sågar et lille landbrug med stort hegn rundt om for at holde rener ude. Her efter gik vi i en lille elv, med god strøm og dejlig natur. En masse grantræer og en lav vandet elv med en masse små sandstand i svingende og forholdsvis mange fiske der hopper rundt omkring. Efter en time holdt vi en lang pause. Da der skulle skiftes ble på en af drengene og vi fiskede. Men vi kom videre. Dagen igen havde det været overskyet og let regn men nu holdt regnen op i solen kikkede frem ind imellem. Vi tog et godt stræk mere, stille og roligt i strømmen, alle de andre skal også lige vende sig til at padle. Vi så en del ænder og toppet skalleslugere med små ællinger, samt mange små fugle. Så ingen rener men kunne høre føre renernes klokke. Kl 1330 kom vi til en lejrplads med bække, brænde, mv. Vi besluttede at stoppe. Et herligt sted og selv om Karen og Emil sov, vågnede de hurtigt op fordi der var en herlig sandstrand så de to og Alexander smed støvler og sokker og løb rundt i bare tær. Vi slog lejr og fik middagsmad. Men så kom der en ordentlig regnbyge, så vi slog en pressing op over bålstedet. Så hyggede vi med The, Joanna bagte kage. Jesper, jeg og børne fiske blev til 6 mindre fisk. Jeg fange en af dem og Karen fik sin første fisk, som jeg dog måtte tag ind, da hun løb væk. Der blev leget, svinget i hængekøjer, osv. Sådan gik dagen. Til aften lavede jeg stegte fisk, ris og Hollandaise sovs. De to drenge faldt om i løbet af aften, vi sad og snakkede. Kl 2130 gik vi også i teltet. Hvor Karen forsat holder sig i gang. Nu skal jeg læse lidt før det er tid til at sove.
Karen vil forsat have Kirsten til at lave alt. Dog skal jeg med ude og tisse fordi Karen siger jeg holder bedre. Karen nyder der er kommet legekammerater og nogen at jage med. Men hun trækker sig dog tilbage i telt alene ager til for at se og lege med iPad og lægge sine ting ud.
Mvh
Erik

20120722-225039.jpg

20120722-225132.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen