Diverse, Erhvervs undervisning / coaching, Foredrag, Introduktion

Foredrag til Julefrokost, god underholdning


Skal du, dit firma eller et andet sted du kender, holde julefrokost. Så lad jeres julefrokost underholdning / arrangement startet med et uforglemmeligt foredrag. Det kan være nogle af mine oplevelses foredrag, ekspeditions foredrag. Eller skal vi se lidt mere indad om personlig indstilling og samarbejde. Alt sammen fortalt på en underholdende, levende og hudløs ærlig måde. Alt sammen støtte op med flot billeder, musik og video.

Jeg har forskellige foredrag se dem alle her

Det er bl.a.:

  • Sirius Foredrag, et foredrag om Sirius Patruljen, hvor vi følger åres gang ved Sirius
  • Jægersoldat, vi se på optagelsen, træningen, øvelser og missioner ved Jægerkorpset.
  • ”Thule til Thule” En tur med kite (drager) over Grønlands indlandsis og i det nordlige Grønland, i historiske omgivelser. Men en noget uventet afslutning. Bog om ture ved Gyldendal ”Oplevelser i ukendt land, i Knud Rasmussens fodspor”
  • Danmark rundt i kajak – vinter. En kajak ekspedition i den koldeste vinter i 23 år, følg den 49 døgn lange tur på 1263 km rundt i Danmark i vinteren 2009/2010.
  • Skandinavien rundt i kajak. Norge, Sverige og Finlands kyst over 175 dage og 6.443 km
  • Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano. Et eventyr med min datter på 3,5 år og vores hund i det Nordlige Finland og Norge.
  • Foredrag om Motivation, Ledelse, Personlig indstilling og Samarbejde. Ud fra alle min erfaring i ekstrem situationer, ser vi på hvad der skal til for at sætte sig op selv og hvordan samarbejde bliver nemmere og bedre.

Håber vi ses til jeres firmaarrangement, firma julefrokost, eller andet sted hvor der er brug for et festligt indslag.

Erik

You may also like

Skriv en kommentar