Mange mennesker har igennem årene fortalt mig, at de synes jeg har nået vildt meget i mit liv. Det har jeg også, men jeg føler jeg skal endnu mere. Men i den forbindelse, fornemmer jeg også en frygt for at kaste sig ud i ting. Desværre medfører det også at nogle sidder tilbage, og fortryder ting man ikke har prøvet, eller man tænker på hvad var der sket hvis man prøvede.

Husk at gå efter dine drømme og mål, fordi du kan ikke gøre det om igen. Derfor siger jeg altid ”Det er en skam at lade være”, fordi det jeg har prøvet, kan jeg finde ud af om er noget og om jeg kan. Så kan jeg ikke fortryde jeg aldrig forsøgte. Underligt nok, er det også som om at jeg lykkes med mere og mere. Det handler selvfølgelig også om, at jeg skal være skarp på hvad jeg kaster mig ud i og hvorfor jeg har lyst til det.

Så prøv!

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 15. september 2022