Dato: 26. ja. Tirsdag
Lejr / dag: 25 / 30
Pos (google) N 56.39210 E 10.92022
Distance roet: 26,6 km
Rotid:  4 timer (+45 min til filmning)
Vejr: -13 til -10 grader. Skyer 3/8 til 6/8 mellem, sol, flot dag. Bølger hvad er det, var 20 cm med bølger på et tidspunkt, vest. Ellers blankt vand. Samt medstrøm (anden gang jeg har oplevet det, hi, hi).

Endnu en kold nat kunne jeg opleve, det ærgelig var, at jeg drak meget i går aftes, for at få det bedre, så jeg vandt en gang nat pisning, og jo det var koldt. Op kl. 6 lidt god tid i dag, da besøg af fotograf her til morgen, Rene der har fuldt mig 3 gange nu. Han havde rundstykker og kage med så bliver man populær. Rene blev lige frem en helt, da han hev et sæt høretelefoner frem. Vi fik taget nogle billeder, m.v. kom i vandet kl. 0940, meget lav vandet. Samt Grødis, det følger efter mig det skidt, i går var der intet, nu var der tallerken is, ca. 2 cm tyk, over det hele, lå ca. 1,5 km ud for Bønnerup Strand, samt flere steder ned langs kysten, ok at ro i, men utroligt at det er kommet på en nat, så er vandet koldt.

En utrolig flot dag, helt stille vand, så dejligt der ingen vind eller bølger er. Samt turen mod Grenå, var fantantisk flot det havde Claus, fra Grenå Kajakklub fortalt mig, en tur jeg kan anbefalede andre.

Min kajak var lige frem oppe i hastighed i dag, det gik bare der ud af, jeg nød at kikke på land, men lå alligevel et stykke ud, grundet is. Men det var i øer omkring, så svært at sige om man skulle sejle inden eller uden om, så jeg sejlede lige på. Samt det hele kunne opleves med musik, sikke en nydelse.

Ellers var der igen Edderfulge og sortænder, men ikke så mange som de andre dage.

Rundt Fornæs fyr, meget flot med solen og skyerne. Var i Grenå efter 4 timer, sikke en fart. Næsten lyst til at forsætte sådan en dag, men der kommer snestorm, så jeg kan alligevel ikke komme til Sjælland. Ved Grenå mødte jeg TV2 Øst, så vi bruget en 45 min på at filme. Her mødt jeg den anden kajak på hele min tur, Frank fra Grenå Kajakklub, der lige skulle en tur, vi talte lige sammen i 5 min.

Til alle jer der tænkte på mig i går og i dag, hvor jeg skulle sove, mange tak, men for en uge siden, meldte Claus ind, at jeg var velkommen her i Grenå, så jeg blev hente med kajaktrailer og det hele. Har fået min ting hængt til tørre, skal snart vaske tøj. Samt fået lækker mad, samt vigtigst en masse kajaksnak.

Snestorme er på vej siger de, så i morgen, skal min krop have en masse varme og hvile, jeg er noget snottet og hoster, samt mit hoved er lidt tungt, men ikke mere end jeg kan ro.

Som det ser ud nu, kan jeg krydse mod Sjælland hen mod weekend, men vejret bestemmer, man ville ønske man kunne gøre det en dag som idag. Men det var jeg for langsom til.

I dag er jubilæum, sneglen har brugt 30 dage i dag!

Velkommen til alle de nye her på siden, var 6.900 forbi i sidste uge.

Her til aften, var der et kort indslag på TV2 Østjylland, skal vende tilbage med et link, det har de lovet mig.

Tak for alle de opmutrene ord, det er dejligt, men bare rolig, der skal mere end lidt bølger, is og lidt forkølelse til at stoppe mig, så længe jeg har det godt og “sjovt”, samt kan gøre det hele så jeg selv følger mig sikker og kan se en plan A og B
(gerne C også) så køre vi på, glæder mig til at se alle jer der har skrevet på Sjælland, håber ikke I har noget is, ingen vind og med strøm.

Til slut, FANTASTIK KAJAK DAG, I DAG. Derfor man er på tur.

God aften til dig

Erik

P.S: Min GPS Tracker virker, men jeg har været så dum at glemme ladekabelet til USB. Nu får jeg ladt, så skulle virke når jeg ro igen.

Indlægget er opdateret: 7. februar 2021