Dato: 1. april 2011
Lejr / dag:  Oprejse dag 1 Stavjö
Pos (google):  58 43 27.7  16 24 58.9 (kan sætte diretke ind i Google Earth)
Distance roet: 0
Rotid: 0
Vejr: Flot sol, faktik lige meget nu her. Ingen sne endnu

Endelig blev det afgangs dag. Jeg blev forladt af min kæreste og datter i går da de skulle til Ålborg, så jeg havde aften alene til sidste test pakning, osv. Blev til et par indlæg og et nyhedsbrev, var føst i seng kl. 3. Op kl. 6 igang igen, var noget nervøs fordi min solcelle løsning var ikke klar endnu, men god tid, skal først køre NU!!!
Havde ikke hørt fra elektrikker så regnede ikke med de havde de sidste stik endnu. Så jeg fik ryddet op, tjekket alt igen og begyndte at ordne en masse ting på computeren. Kunne lige så godt udnytte tiden. Pludselig ringede det på døren kl. 08.30 der stod en svend, Jesper fra elektrikker med min solcelle løsning, JUHU. Sikke en overraskelse.
Vi fik det modteret og afprøvet, blev godt. Mange til til PM installation for at lave det og især Jesper for at møde ind to timer torsdag aften for at lave det sidste.
Så var jeg pludselig klar, Jesper hjalp kajakken ud fra stuen og på bilen, jeg fik læset alt min grej RIGITG meget 110 kg grej og kajak i alt. Fuld start vægt bliver 205 kg med alt (vand, brændstof, mad til 10 dage, osv) .
Fik støvsuget og undskyd Kristen for alt vaske tøjet i tørretromleren og vaskemaskine ikke er tømt, men jeg skulle bare af sted NU.
Kørte til Svendborg for at hente Leif mit selskab til Nordnorge. Her var Nicoali fra Nicus Nature, skulle lige have en anden storm hue og nogle mærker på. Fik sagt pænt farvel til Nicoali og Annie (Leifs kone, tak for jeg må låne din mand).
Så kunne vi køre ca. 12.30 jeg føler mig så fri, har haft så meget de sidste dage, nu starter turen.
Vi har snakket og hygget hele dag. Så dejligt at være på vej på eventyr igen. Bliver en dejlig  måde at starte på, jeg får slappet lidt af på turen op og gør mig mentalt klar.
Vi kørte det meste af dagen med lidt små stop, du kan føle vores vej derop via GPS live kort.
Vi kæmpede lidt med aftensmaden, alt lukke som vi kom frem, fik til sidst to tørre sandwich hver. Heldigvis fandt vi et lille vandre hjem 2 min før de lukkede kl. 21.
Så nu vi på vej, glæder mig til at hoppe i posen og få en god nat søvn.
Tak for de mange mail, men ønsker om god tur.
Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!