Så kom dagen endelig, hvor det var min tur til at mødes med juryen bag det Rød-Hvide bånd, anerkendelsen bag Danmark rundt i kajak. Du kan læse mere om det “Rød-Hvide bånd” her, ved Havkajakroerne.

Der var gået en hel del tid siden jeg gennemførte turen, 13 måneder helt præcist.

Jeg viste at min tur har skabt en masse debat, både under og efter. Jury har også haft deres snakke om regler, retningen på det Rød-Hvide bånd i fremtiden.

Men ved Jury mødet den 23. jan. hvor jeg ikke kunne deltager, her blev de 4 andre fra sommersæson 2010 godkendt og her fik jury afklaret mange ting.

Men for mit vedkommen blev det endelig tid den 16. marts 2011 hvor vi mødes i Rungsted kajak klub, der havde lagt deres flotte lokaler til rådighed. Jury var ikke fuldtallig, med der er ikke nødvendig og det viste vi alle på forhånd. Tilstede var Ravn Hamberg (2001), Lars Korsbjerg Nielsen (2008), Birger Melballe Elmedal (2010), Allan Køtter (2010) samt Uffe Witt som observatør fra bestyrelsen (Havkajakroerne). Vi mødes kl. 19.30 og jeg fremlage min tur, på et kort mens jeg fortalte lidt og gav data på turen. Det tog et par timer, fordi der gik røverhistorie i den undervejs. Herefter blev turen godkendt uden de store spørgsmål, så gik der lige en god time med røvehistorier. Snak om regelændring til det Rød-Hvide bånd, osv. En hyggelig aften og SUPER DEJLIGT at få en afklaring på min tur.

Det glæder mig at der kommer ændre af reglerne samt nogle bedre beskrivelser, og et fast jurymøde, vil gøre det hele meget mere overskueligt.

Nu kan jeg endelig svar alle jer der har skrevet til mig stort set hver uge. JA min tur er godkendt, som den 8 tur i alt og den første om vinteren ;-)

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022