Boganmeldelse, Paa droemmens afveje i USA af Tore Groenne

Det er altid spændende at dykke ned i eventyr, høre om hvad et eventyr er for andre og hvad folk går efter.

Derfor var det med glæde jeg skulle læse ”På drømmenes afveje i USA” af Tore Grønne, fordi Tore er en eventyrer, jeg synes har et dejligt syn på verden og det at rejse.

De foredrag jeg har oplevet med Tore har været medrivende, oplysende og sjove, derfor var forventningerne høje. Oven i det nød jeg hans tidligere bog ”Farvel Tibet” med historier fra hans mange rejser primært på cykel i Himalaya.

Så der var ingen forventningspres fra mig, da jeg tog bogen med på vandretur, næsten. Jeg kan kun sige at den aften forsvandt, jeg trådte i pedalerne med Tore, igennem USA mange stater, over store bjerge, igennem store skove, over fantastiske floder og ud i ørkenens varme. Jeg følte jeg sad med på skødet, når vi besøgte folk, lige fra de kristne hvide mennesker i bibelbæltet, til knallertbanden i San Francisco.

Det er herligt at få lov til at være med på besøg, ved vidt forskellige folk med forskelligt livs- og verdenssyn, de små møder og beskrivelser, føler jeg gør mig klogere. Det er dejligt at få folks holdning til livet, fordi det beskriver områderne, og det sætter også mine egne holdninger og opfattelser til revision.

Derfor sætter jeg stor pris på Tore Grønne’s måde at rejse og skrive på. Der er plads til at nyde naturen og stor nysgerrighed for at møde andre mennesker, også dem der er meget anderledes. Det giver en dejlig afvekslende og super spændende bog, der er let læst.

 

Data på ”På drømmenes afveje i USA” af Tore Grønne

  • Bognavn: ”På drømmenes afveje i USA”Boganmeldelse, Paa droemmens afveje i USA af Tore Groenne, bogen
  • Forfatter: Tore Grønne
  • Sider: 225
  • Forlag: Turbine
  • Årstal: 2016
  • ISBN: 978-87-406-0599-0
  • Pris, vejledende: 299,95 kr.

 

Læs mere om bogen og Tore her:

Forfatter, Tore Grønne

Tore Grønne er journalist, eventyrer, cykelentusiast og medlem af Eventyrensklub.

Tore er født i 1978 og bor i USA med hans kone og børn. Her arbejder han som journalist og redaktør på ”Opdag Verden”.

Jeg kan kun sige, god fornøjelse med at læse den.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.