Uden Aclima ved jeg ikke om der var blevet en tur. Aclima skylder jeg en stor tak for at tro på mit projekt Skandinavien rundt i kajak.  Jeg bliver lige som en lille skole dreng der får slik, når et af mine absolut ynglings mærker i uld undertøj, m.v. bakker mig op. Jeg har utallige timer i deres tøj på ture og der hjemme.

At jeg kan i klæde mig dejligt uld undertøj i kajak, i telt, eller når jeg er på besøg, gør alt på min tur. Tøj der fungere skal der til og det gør Aclima’s tøj. Jeg elsker uld, især når det ikke kradser mere, det gør moderne uld undertøj ikke. Jeg skal igennem min tur og især efter nok komme ind på hvert enkelt stykke tøj.

Tak til Aclima for at tro på mig, lave noget fedt tøj og støtte mit projekt sådan!

Tjek Aclima hjemmeside ud her

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!