På min mange tur, jeg efterhånden har været på, har underholdning, altid været af stor betydning. Efter en hård dags arbejde, er det rat at kunne få nye input eller “flygte” lidt ind i en anden verden. Især på lange ekspeditioner, hvor terrænet måske bliver lidt ensformigt eller når vejret holder en fast.

Især på rygsæk tur, ved man godt at hvert kg gør ondt, men man ønsker stadig underholdning. På de sidste par tur har jeg medbragt lydbøger (desværre for få) på en lille mp3 afspiller. Der er mange timers underholdning, uden det vejer.

Så mit råd skaf en masse lydbøger, heller for mange med, end for få, man kan låne på biblioteket, DR køre ofte kampagner hvor man kan download helt nye bøger gratis, samt man kan købe.

Førhen medbragte jeg næsten altid en eller to bøger, fordi det er nu rat at læse ord, hvis man var flere af sted, kan man heldigvis bytte bøger. Men på lange rygsæk ture, måtte bøgerne blive på hylderne og mp3 afspilleren med. Det er heldigvis løst i dag, da jeg medbringer en iPad, der har jeg alle de bøger jeg gider med, jeg kan skrive notater, dagbog, se film, osv. Et super værktøj også på tur, hvis man har strøm til det. Der bruger jeg solceller.

Erik

P.S: Min bøger findes ikke som lydbøger!

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.