20120612-193202.jpg

Dag 6
Lejr 5
Blev igen en nat med regn. Lage mig kl 23 og sov til 0745. Mad og pakke sammen. Karen med ud igen. Hun er helt vild med at fiske efter hun lærte at flyde hendes bobbel ud selv. Af han kl 10.15. De a dre kanoer havde ligget 500 meter længere ned, men var roet lidt før.
Så kun få rener idag og lidt fugle. Men mange lette foser og to noget kraftigere. Men jeg valgt at holde på i alle uden at gå i land og kikke, selv om jeg ikke kunne se ende af dem. Da beg hele tiden var steder med stille vand jeg kan stå af i. Samt vandmægderne er ikke så kraftige. Men godt med stående bølger også vand i kanoen. Så hold to små pauser for Karens skyld og tømme lidt vand ud. I sær den sidste fos var kraftige men viste det men fandt et super spor helt under land. Dog fik vi et skub til slut og Dino måtte i vandet for anden gang i dag ;-) Vi kunne ikke stoppe så han måtte svømme en 50 meter efter. Men han er super til det lidt desperat.
Karen sidder med rygge til vandet og gemmer hovedet ind til en taske og holder fast i sæddet i fosserne og så hyller hun hele vejen hvis de er kraftige. Bag efter griner hun og siger det er fordi hun får vand i øjene og det kun er store piger der tør. Underlig blanding.
Stort set hele dagen pissede det ned, så Karen ville gerne stoppe så efter 9 km og 2t10m stoppede vi til solen ko frem. Slog lejrer Karen fik en gyde og en ske og lege med vand og jord. Vi lege, hentede brænde, fiskede i første kast så jeg en fisk efter i andet fik jeg en gede på 50 cm, sådan. Fik den ordnet sammen med Karen. Sjovt fordi i dag var hun ikke bange og den havde en lille fisk i maven. Vi fik hentet brænde så ville Karen fiske og da hun ruller ind kommer en Tor fisk op lige som hun tager boblen op. Hun smider stangen og løber i teltet. Jeg kaster hurtigt min snøre ud og fanger en 60 cm gede, som vi ordner. Karen mente dog det var hende der fangede den. Lavede stort bål og fisk. Karen vil altid have overraskelser alt muligt vi ikke har. Men jeg lavede så popkorn på bålet i dag. Men næ nej de smagte ikke godt, uden sukker. Så hun spiste ikke mange.
Ellers blev vi vasket i fugtserviet og skiftet undertøj. Leget, tegnet og for første gang måtte jeg læse historier for hende. Hun rigtig hygge pige fordi hun var træt. Hun lever forsat af Havregryn med proteinpulver, dog spiser hun spegepølse, ost og leverposteg nu. Til sidst faldt hun i søvn kl 1950 selvfølgelig regner det igen og Dino er kommet ind til os. Nu er der tid til mig selv. Forsat meget positiv over hvordan det går.
Mvh
Erik

20120612-193249.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen