Friluftsliv:outdoor foredrag, fortællinger om storslået oplevelser med friluftsliv:outdoor, af eventyrer og polarfare Erik B. Jørgensen

Friluftsliv/outdoor foredrag

Fortællinger om storslået oplevelser med friluftsliv/outdoor

Jeg har haft mange storslået oplevelser med friluftsliv/outdoor i mit liv, både store og små, nær og fjerne. Jeg har kastet mig ud i mange friluftsliv/outdoor oplevelser igennem årene, fra de små mikroeventyr/minieventyr, til ture og de helt store ekspeditioner.

Siden 2008 har jeg levet som eventyrer, for at dyrke min passion om at være ud i naturen, gerne i den øde vildmark, se årstiderne skifte og møde dyrene ude i deres rette element.

Alle min oplevelser, og mine mange erfaringer deler jeg her på min blog, i form af rejseberetninger, fif og råd, valg af…, anmeldelse og meget mere (Se menuen i højre side).


Eventyrlige foredrag

Mange af mine oplevelser formidler jeg også i foredrag om mine oplevelser med friluftsliv/outdoor, især på mine ekspeditioner. Du kan opleve mig på flere måde, mere herunder!

–0–

Book et friluftsliv/outdoor foredrag

Ønsker du at samle folk til en eventyrlig fortælling omkring friluftsliv/outdoor, så kan du booke mig med et af mine mange ekspeditionsforedrag. Jeg har også foredrag omkring samarbejde, personligindstilling og ledelse, også med eksempler fra friluftsliv/outdoor.

Se alle mine foredrag her:

–0–

Lej et friluftsliv/outdoor foredrag

Mange af mine friluftsliv/outdoor foredrag, har jeg også optage i en online-version som du kan leje her, til privat brug. Se dem her:

–0–

Åbne friluftsliv/outdoor foredrag

Vil du helst opleve mig LIVE, og høre om mine mange friluftsliv/outdoor oplevelse? Så har jeg også ind i mellem ”Åbne foredrag” hvor man kan købe en billet til. Det er sjældent noget jeg selv laver og sætter op. Så ønsker du mig til dit lokalområde, kan jeg kun opfordre dig til at forslå mig til dine lokale foredragssteder, som biblioteket, FOF, mv.


Uanset om vi ses til et foredrag, eller du går på jagt efter gode friluftsliv/outdoor oplevelser herinde, så velkommen til mit univers.

Erik

P.S: Søgt du ”Friluftskursus” så kan du se de friluftsliv/outdoor kurser jeg anbefaler her:

Kom ud i naturen selv, godt i gang, med fif og råd af Erik B. Jørgensen
Erik B. Jørgensen, foredrag om team, samarbejde, Slædepatruljen Sirius, Jægerkorpset og eventyrer, Hundested, foto af Jonas Haaning
God råd, fif og vejledninger til at komme godt i gang med friluftsliv, med eventyrer Erik B. Jørgensen
Åbne foredrag med Erik B. Jørgensen. Køb billetter her!
Få gode råd og masser af anekdoter om Slædepatruljen Sirius af eventyrer Erik B. Jørgensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyt om foredrag, ekspeditioner, artikler, og masser af gode råd og fif, m.m.

Samt få adgang til 30 min udsendelse om vores ekspedition"Thule til Thule".