Dato: 2. juni 2011
Lejr / dag:  Lejr 44 / Dag 58
Pos (google):  62 19 39.9 /  05 39 21.3 (kan sætte diretke ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 1883,0 km)
Rotid: 0
Vejr: Dårligt
Bølger ? er inde i landet
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Aften gik, jeg fik lagt ting til tørre og rimelig styr på tingene. Var en masse på computer fordi der er internet, så kan få opdateret. Ellers gik snakken hele aften og natten. Herligt vi fik vent verden, kommende ekspeditioner. Så igen alt for sent i seng k. 01.45. Op kl. 8 morgenmad, igen på computer, rydde op. Efter et par timer var der en overraskelse vi kørte i wellnes på et Hotel en time væk, det var et fantastik landskab vi kørte i der til. For første gang i mit liv, skulle jeg i wellnes center, dagen gik med sauna, dampbad, bobbelbad og en gang massage samt noget at spise. Mens min kammerats børn legede. Godt mør kørte vi tilbage skal have kronhjort gryde nu her. Sikke en dag, tror kroppe har godt af det. Samt godt at få vente det hele med min kammerat, vi har begge virksomheder og gang i en masse.

Ellers er status at jeg skulle være ved Ålesund 12 ro dage af 45 km efter Sandnessjøen, hvor jeg var ude ved Havnomaden, dem forlod jeg den 17. maj og kom forbi Ålesund den 1. juni. 16 dage efter.

Planen var Ålesund efter 52 ro dage uden brug af reserve / vejrfaste dage. Passerede Ålesund på dag 57 og tog ca. 35 km ind på den nu strækning til Bergen. Det er super, så har kun bruget 5 ud af de 17 ekstra dage jeg har til Norge.

Hvis plan holder er jeg i Bergen (Ålesund til Bergen sat 7 ro dage af) senest den 10. juni om aften og forlader Bergen igen den 13. juni over middag, hvis vejret vil det.

Dag 69 i alt. Her er planlagt 14 ro dage til starten i Sverige. Har 21 dage til det. Så hvis jeg klar mig til Bergen til tiden, ser min plan rigtig god ud.

Har sat billeder på at Iver i dag, super gode billeder, se hans andet arbejde her kortreist.rbnett.no

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!