Vi vidste, at der ventede en pausedag idag. Det gav dog ikke noget ekstra søvn, da Karen var frisk lidt i 8. Vi tog en stille og rolig morgen i teltet, med morgenmad, iPad og op.

Jeg trak i tøjet og fortrak ud, for at komme igang med dagens gøremål. Først skulle der varmes vand. Det plejer jeg at gøre inde fra, men på grund af de mange myg, sidder jeg i apsis, så de ikke kommer ind til Karen. Ellers er der altid en masse små ting. Jeg fik lavet en tørre snor og smidt vores fugtige tøj op og fik vasket tøj. Imens var Karen kommet ud i sin badedragt og hoppede rundt på sandstranden og legede og badede. Selv Dino var i vandet.

  


Jeg kunne også få set på vores sidste ugepose med mad. Tønderne med mad, fik jeg pakket om. Vi har alt for meget mad til overs, det er ikke det normale mad, men vores ekstra ting som bolledej, kage, osv. De tungeste ting, pakkede jeg nederst i tønderne, så kanoen ligger så stabilt som muligt.

Solen var kommet frem og bagte løs imens. Godt for solcellerne og myggene fortrækker bare lidt.

Karen var glad og vi gik her og små hyggede og snakkede.

Lidt før middag, kom Karen i teltet for at få varmen og lidt mad. Jeg lavede spejlæg til mig selv og hyggede mig med det.

Pludselig kom en af Karens humørsvingninger, og alt var bare kedeligt, og det var en lorte tur, indtil jeg badede med hende. Jeg havde lovet at bade til eftermiddag, men det skulle være nu. Det ville jeg kun, hvis hun gik en tur med mig først. Så var hun sur. Jeg sagde til hende at uanset hvad, så gik jeg en tur nu. Så begyndte hun at råbe op om, jeg havde lovet og hun gad ikke, osv. Jeg blev jeg rigtig sur, det virkede som om Karen blev virkelig forskrækket. Jeg sagde farvel og gjorde klar til gå tur. Lige som jeg skulle af sted, ville hun med alligevel. Vi gik en lille tur på øen. Her er nogle gamle hytter til får eller kvæg, ellers var der ikke så meget ud over ufatteligt mange bier rundt i nogle områder. Jeg synes altid, det er dejligt at få set lidt.

Belønning efter gå turen var, at vi skulle bade. Den næste halve time badede vi, lavede 10-20-30….100, hoppe på hovedet og alle mulige lege. Så var jeg godt kold, men dejligt med sol på stranden. Det er virkelig sommerstemning her.

Da vi begge sad i teltet igen, i godt humør, har vi tegnet, læst, spillet kort og Karen har set iPad. Karen sagde endda det var den perfekt dag.

Kort efter var det noget lort igen, fordi hun kedede sig og har set alle afsnit på sin iPad. Jeg kan slet ikke have hendes surmuleri, så bliver stik tosset. Det er så vildt fordi efter 10-20 minutter så er livet herligt igen, da Karen løb ud og legede på sandstranden. Vi har også bygget sandslot.

  

Det er virkelig et dejligt sted, den her ø, helt perfekt til en bade- og pausedag.

Erik

Dag/Lejr: 39/3
Dato: 17. juli
Km (grov luftlinie): 0 km (Ialt 295,4 km)(vandret ialt 87,9 km)
Padle tid (med pauser) padlet: Pausedag
Højde: 46
Pos: 66 14 179 / 22 49 940
Vejr: 6-20 grader. Formiddag lidt skyet. Ellers masser af sol, enkelt skysystemer passerede. Vindstille til kort varigt frisk vind fra Syd til øst.


Samarbejdspartner Far og datter i Vildmarken, Nordsverige

Indlægget er opdateret: 19. februar 2021

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen