Eventyret starter i din baghave

Eventyret start i din baghave

Book Foredrag

– et foredrag om personlig indstilling

Her fokuserer jeg på, hvad der skal til for at fungere bedst muligt i forhold til egne mål og drømme. Hvorfor ser mange begrænsninger og ikke muligheder?

Jeg giver mit bud på:

  • Hvad der skal til, for at vi flytter os som mennesker.
  • Hvad har indflydelse på vores liv.
  • Hvad kan vi selv gøre for at påvirke vores liv.
  • Hvilke værktøjer og huske ord kan give os overskud i hverdagen og som menneske.

Foredraget tager udgangspunkt i mine egne erfaringer fra mit liv, hvor jeg fra ganske ung, har haft mange drømme og mål og er lykkedes med beskæftige mig med dét, jeg brænder for. Det er lykkedes ved at turde “tage de først skridt” mange gange for at nå de mål jeg drømmer om.

Jeg har også oplevet mange ekstreme situationer, som har krævet motivation og vilje, men jeg har efterfølgende fastslået én ting, nemlig at det vi oplever i ekstreme situationer ikke adskiller sig stort fra det, vi som medarbejdere, ægtefæller, kærester og forældre oplever i hverdagen.

Jeg kan bidrage med:

  • Anderledelse syn på hverdagen.
  • Værktøjer til at holde sin personlige indstilling åben, positiv og øge chancen for, at du når i mål med dine drømme, arbejdsopgaver og får en bedre hverdag.
  • Se det hele fra en anden vinkel og skabe forståelse med ens nærmeste.

Det hele kan sættes sammen med praktiske øvelser, som et teambuilding forløb.

Læs om Teambuilding herBook Foredrag

 

 

 

Download materialePraktisk informationBook foredragTilmeld dig Nyhedsbrev

Andre emner

Gør drøm til virkelighedSammenhold eller gå koldPunktér jeres konflikter, før de opstårFå det bedste frem i andre