Dato: 26. aug. 2010, torsdag
Dag 5 Rogen Rovje
Lejr 3 / dag 4 ved Kläppnäset Priennenjuana
Pos: N 62.336748E 12.350925° (Google Earth) samme lejer som 25. aug.
Vejr: 10-15 grader, 2/8 til 4/8 mellem skyer, en del sol, stort set vind stille.

Sikke en morgen, solen skinnede kun på vores telt, fuglene sang, himlen var blå og alt var perfekt, ca. jeg havde jo fødselsdag (35 år). Spøg til siden. Vi stod faktisk først op 07:30 der er vise fordel ved at datteren går amok om aften. Men det er koldt at stå op, det er på med en masse trøjer og få lavet noget varmt vand. Vi tog en stille formiddag, med gaver, juhu. Fik en mygejakke så fed og en kajak bog fra BCU.

Så gik vi en god tur op på det nærliggende bjerg. Jeg havde Karen i barnestolen, da der var mange store sten, på toppen, kunne hun gå og hoppe på sten.

Dagen gik med at læse, fiske, går flere små ture, Lave bål ude og lave snobrød og pølser, et stort hit, Karen var dog totalt ligeglad, hvilken tak. Hun vil heller kravle op på store sten.

Først på aften, kom et tysk par og slog telt op 50 meter væk. Ikke noget Tapper synes om.

Det er et fint sted. Brænde skal man selv ud og finde, med der er affalds poser, 3 poser så man skal sortere affaldet, samt der er en økse og en sav. Jeg havde dog en økse med, så vi var sikre. Der er utroligt mange svampe, rundt omkring, jeg vil så gerne lære mere om svampe, så jeg tør at spise dem. Det må komme en gang.

En god og hyggelig dag, uden fisk på krogen.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 23. januar 2023