Dato: 22. aug. 2010, søndag
Dag 1 Afgang
Vejr: 20 grader, skyfrit til 4/8 skyer, let vind.

Vi pakkede i løbet af søndagen, det meste af grejet var lagt klar og testet, men det tager altid tid at få pakket, luftet hunden, osv. Så vi kom af sted til middag. Turen gik over Sjælland, til Sverige. Planen var bare at køre igennem, så langt vi kunne. Alt efter støj niveau fra hund og datter. Det gik rigtigt godt, hunden sover i sit bur, Karen (2år) hygger sig til dels, i perioder var der dog skrål og test af hvor meget far kan tag, indtil hun begyndt at kaste med vand.

Vi holdt løbende pauser for at løben Karen træt, samt Tapper kunne kom ud. Det gik faktisk rigtig godt. Jeg skulle dog vende mig til at min datter råbet ”Hest, mere hest” hele tiden. Lidt svært efterhånden man kommer højre og højre op i Sverige.

Da det blev aften, sinkede roen sig over bilen og mørket faldt på. Vi havde godt læs på bilen, til nogen irritation for vores medbilister, jeg tror vores lys stod lidt højt. Pludselig sprang en Elg frem på vejen, så bremserne og pakningen blev testet. Typisk så sov datteren. Vi var kommet rigtigt godt der opad, kl. 23 holdt vi ind på en lille plads ved en sø og slog telt op i skoven. Jeg havde et lille to personers telt (Hilleberg Nallo 2), med til det formål, så kunne vi sove lidt.

Jeg kunne sove trykt og godt, det var jo gået storartet. Det er første gang jeg skal være så mange dage sammen med min datter.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022