Dato: 25. aug. 2010, onsdag
Dag 4 Rogen, i Rogen Rovje
Lejr 3 ved Kläppnäset Priennenjuana
Pos: N 62.336748E 12.350925° (Google Earth)
Vejr: 10-12 grader. 4/8 til 8/8 lave skyer. Let vind. Sol om eftermiddagen.

Vi vågende til tørvejr. Fik morgenmad og kl. 08:30 kunne jeg og Tapper, gå efter kajakkerne, igen tungt arbejde. De sidste 400 meter i marsken / sumpen, valgte jeg at trække kajakkerne da der kun var græs og meget vand. Klepper kajakkerne vejer 20 kg i et og 35 kg i dobbelt, med det udstyr jeg har i dem.

Så kunne vi pakke og komme af sted. Så igen mennesker 2 personer der gik den anden vej, synes der er mange mennesker her.

Vi roede mod vest, vi havde en 4 km tur foran os, ikke det store, med passer fint til Karen, så er hun træt af at spise kiks. Det går rigtig fint med at ro den dobbelt kajak, selv om der er mange kg i den, med alle os. Tapper sidder noget lunde stille, han piber lidt, og vender og drejer sig, så han ser mod land hele tiden. Karen, spiser, vil have sut, noget at drikke, kikke efter fisk og pludselig ”IKKE mere kajak”.

Vi kom fint frem, til en lejerplads, hvor man må tænde bål. Det er sådan at i Rogen Naturreservatet, må man ikke tænde bål, andet på de markerede lejrpladser. For at naturen kan forblive vild, med gamle træer, osv.

Vi slog lejer, da solen kom frem, hang vi alt det våde til tørre, gik en tur, og jeg fik fisket lidt uden held.

Ellers lave vi bål. Da der kom regn vejr om aften, lavede jeg bålplads i lavuen, det gik godt, dog var der en hele del røg, da brændet ikke var det tørrest i verden. Men det gav en god temperatur.

Igen i dag var der nordmænd da vi kom frem og vi så endnu en kano på vandet, er overrasket over hvor mange mennesker der er her ude.

Ellers fik vi læse en del, eller jeg gjorder. Kirsten prøvede at styre datteren, der ikke så nogen grund til at sove før klokken 21, når man kunne hoppe, rundt i mellem os.

Igen blev natten, meget kølig, jeg sover i en tynd sommerpose med silkelagen pose, så tog langt undertøj på for at holde varmen.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022