Gyldendal kan jeg ikke komme uden om mere. De er efterhånden min tro partner i alle mine eventyr. Har støtte mig i mine bog projekter. Give mig mulighed for at få bøger på gade, som formidler mine eventyr og forhåbentlig åbner folks øjne for at eventyret ligger lige i baghaven og venter.

Gyldendal laver et hav af spændende bøger, som jeg gladelig læser. Især på denne tur, deres mange nye udgivelser af e-bøger, genialt måde at have mange bøger med på langtur.

Se Gyldendals netboghandel her.

Så kan jeg få mange andres eventyr, tanker og historier med.

Glæder mig til endnu en gang og skal skabe en bog om denne tur, når jeg forhåbentlig klare det, 7-9-13, osv.

Samt til at se min anden bog ”Danmark rundt i kajak – isvinteren 2009-10” 

Tak for endnu en gang at støtte op om mit projekt.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!