Jeg har testet et par solbriller fra Numa, model Rider, et stykke tid. Jeg har længe haft min ynglings solbriller fra Oakley og Sziols. Men jeg må sige de har fået en konkurrent, på mange fronter.

Numa Rider, har en fantastik historie, en Amerikaner der har været i de Amerikanske Specialstyrker, var så træt af hans solbriller altid gik i stykker. Det blev han så træt af at han fik udviklet en solbrille der kan holde til lidt af hvert og den kan den.

Når men hvad synes jeg. Mit første indtryk var de sad som jeg var født med dem på, jeg sætter stor pris på, at en solbrille sider tæt til hovedet og jeg ikke kan se nogen kanter, især når man ser nedad, når man løber, cykler, osv. Det eneste tidspunkt jeg kan se lidt, er når jeg kikker ud af øjenkrogen, fik et chok de første gang når jeg cyklede og skulle kikke bag ud, troede det lille stykke stel var en cykel på vej op på siden, dumme mig.

Som sagt sider den godt, den er let, samtidigt med man føler den sider fast. Så jeg var godt fornøjet, jeg havde fået den i sandfarve, totalt flot farve, og det hjælper jo når man synes den gør, ens spejlbillede kønt.

De første tur med den, gjorder mig glad, den har et godt lys, i de 3 farver glas jeg har. Klar til cykelturene her i vinters, gul til dårlig lys og spejlglas til sol. Alle glas lever op til hvad jeg har prøvet før.

Det er enkelt glas, man skal lige finde ud af at skifte dem, de sider godt fast,

Jeg har ikke oplevet de er dugget endnu. Hverken under løb, eller cykling, både her i slutningen af vinteren, og henover foråret.

Kan de holde til noget, ja det kan de, selv om man ikke er meget for at bukke ens solbriller, så kan de en hel del, og vupti så de tilbage i form igen.

Det eneste jeg har til dem, er når man skifter glas, tager det lidt længer tid og er lidt mere besværligt når det er enkelt glas, og ikke et samlet glas, som de andre briller jeg har. Hvis man er brillebruger, ser jeg det som en ulempe, da man skal have styrke i alle glas, hvor som Sziols, kan man have et styrkeglas til alle farver solbriller. Se mere om Sziols her og her fra mine gamle blog-indlæg. Man kan få styrkeglas til alle Numa moddel, så de er absolut også en mulighed.

Så en solbrille, der ser godt ud, passer perfekt (til mig), er solid, har flere farve glas, et godt etui, hvad mere kan man forlange.

Men når det er sagt og hvis man er slem til at ødelægge sine solbriller, så det sult nu.

Se dem, prøv dem og sige hvad du mener her under.

Erik

 

Relateret indlæg

 

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022