20120711-174614.jpg

Dag 36
Lejr 30
4 km 0905 – 1135, slæbt en del
Da Karen sov tidligligt hyggede jeg selv aften igennem. Men med tanke på hun nok ville stå tidligt op. Jeg lage mig kl 2300. Men natten igennem vågnede Karen en del gange og ville holde i hånd, meget sjovt fordi det vil hun aldrig der hjemme. Samt hun talte lidt i søvne. Men kl 7 var hun vågen. Vi lå og snakkede lidt. Så tid til morgen toilet. Her går vi altid hen og kælder med Dino hvis han ikke har sovet inde. Så fik vi mad. Mens jeg sad og spise musli sagde det plop og min skål røg ud af hånden på mig på hovedet ned på teltbunden, der bar mælk og musli over alt. Hvad sket der lige der, ind til det gik op for mig det var min iPhone der var faldet ned fra tørrenettet midt i min mad. Heldigvis var der intet sket ud over en masse svinerrig. Jeg pakkede stille og roligt sammen, mens Karen så iPad, børstede tænder og tog tøj på. Vi startede dag i en lavvandet let fos. Så Karen og Dino gik forbi, mens jeg padlede og trak igennem. Vel igennem og alle var om bord kon der en række foser, der alle var så lave at be igen og igen måtte ud og trække os fri. Samt der er så lidt plads mellem stenen at min tag ingen ting hjælper. Vi banker bare fra sten til sten. Karen gad ikke foser mere og brokkede sig højlydt. Vi holdt en pause for at få ro, her kunne vi gå 30 meter over med Dino og Karen. Så padlede jeg rundt om øen igennem to fos. Fordi der er så lavvandet men meget kraft på vandet. Fik jeg vand i kanoen når jeg sad fast. Men gik forholdsvis let, men måtte have en 20 liter vand ud af kanoen. Her fra gik det letter kom 4 foser mere, men var meget små og vi kunne tag dem alle. Det sidste stykke var lidt søer med det blæste faktisk pænt en 6-8 m/s fra øst lige i hovedet. Da vi ikke har så travlt valgte vi at slå lejr kl 1135. Karen havde ser et sted hun gerne ville være, fordi der var sand at lege i. Lidt tidligt men var også virkelig træt af lavvandet og hænge på sten. Skulle blive bedre og bedre.
Jeg gik rigtig og hyggede mig med at slå lejr og Karen legede i sandet. Da alt var på plads tog vi madder og midt spil. Karen blev inde og jeg fiskede, uden held, lave vand og bål i Kelly Kettle, så var der The. Ville sætte mig og nyde naturen, men det fik jeg ikke lov til. Karen spurgte om beg ikke kom ind og legede. Så skulle der tegnes, er også længe siden, samt pøle rundt. Kl 16 gik vi en kort tur og fiskede og Karen legede lidt mere. Før hun var sulten og fik kartoffelmos som altid. Jeg fik tørmad. Så hyggede vi. Pludselig blev Karen lidt umulig i da jeg så sagde nej, græd hun helt vildt. Men hun blev god igen og sagde det var fordi hun havde ondt i fingerne. Nu nærmere aften sig med læsning, osv.

Tanker
Turen er hammer fed, dejligt at have tid. Det er absolut ikke været så hårdt o besværligt a have Karen som jeg havde forventet. Så det er herligt.
Jeg kan mærke fra omkring dag 30 er vi nået en slags mæthed og nu er det mere blevet dagligdag.
På den måde at de første 30 dage var i forskellige områder, elv, sø, fjeld og vi skulle fremad for at nå det. De forskellige områder kræve lidt nye rutiner.
Her på det sidst har alt på plads. Vi har bedre tid tror jeg. Så på den måde er dagligdagen kommet.
Det er fedt at komme igennem de forskellige stadier. Fordi ofte når man er på ferie, når man ikke at blive mæt.
Men jeg tror selv at de sidste 3-4 dage byder på helt nye oplevelser.
Mvh
Erik

20120711-174658.jpg

20120711-174731.jpg

20120711-174843.jpg

20120711-174924.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen