Det blev en nat i stormes tegn. Vinden tiltog mere og mere og telt hoppede mere og mere. Der var ingen tvivl en. Ny storm havde fat i os. Det så ud til den ville gå forbi i løbet af natten.

Da klokken blev 7, hoppede telt dog forsat, der var ingen grund til at stå op, vinskulle ingen steder. Soveposens dejlige varm træk, især fordi det kun var minus 12 grader i nat, så der var sommer.

Første måtte Tine ud og senere Mathias for at komme på toilet. Vi kan tisse i forteltet, men ellers er det ud. Mathias kunne meddele den var en to timers storm, det er den tid det tager at blive tør og varm igen efter en tur ude. Derfor både dage påmafslapning, hygge snak og en masse læsning. Jeg personligt får læst en del.

Alle der har været ud har været flinke til at komme forbi og se til teltene, bogbussen har været rundt og dage har gået sin stille gang. Det blev ren sommer med op til minus 2 grader.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer mails facebook mv herude Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem Vi får kun et meget lille udvalg under vejs via satellit telefon

Dato: 22. april
Dag/lejr: 22/19
Pos: Vejrfast
Distance/højde: 0
Føre: ?
Vejr: minus 12-2 grader. Storm fra syd, en masse snefygning, inde vejr.
Sigt: 5-50 meter

Indlægget er opdateret: 10. december 2020