20120618-185340.jpg

Dag 13
Lejr 11
11 km 1040 – 1355
Blev en lummer nat. Karen vågnede flere gang og forlangte lyst knækbrød med leverposteg. Sagde lige om lidt, så sov hun igen. Op kl 8 begge lidt trætte fik morgenmad, jeg fik yoghurt som jeg købte igår, Karen fik cornflakes. Vi begyndte at pakke, først alt maden fra i går. Så alt set normale. Alt i mens en flok rener fik og hyggede sig på samme mark 100 meter væk, ligeglad med os. Underligt nok to det kun 30 min ekstra at pakke alt det. Kl 1040 var det afgang. Padlede igennem “byen” ikke meget at se fra vandet. Karen lidt træt i dag, ville have en masse af de ting vi købte igår, forstår ikke det skal række til en uge. Så må håbe hun glemmer lidt hvad vi har de næste dage. Hun gad heller ikke spise der lyse chokolade vi købte, plejer hun at elske. Men hjælper nok lidt med lidt søvn. Elven er stor og stille og vi padle forbi en masse huse, osv. Så det var lidt trist i dag i forhold til de andre dage. Vi holdt en 3 pauser. Karen snakkede konstant om hun var træt. Så kl 14 holdt vi for i dag i en skov. Kort efter angreb et hav af myg, ak. Så råbte Karen vi padler igen, men nej havde lige fået alt i land. Vi tog myggejakkerne på, men Karen ville i telt sagde hun var bange for lyttende. Græd helt vildt må slå alle ihjel i teltet så var det ok. Jeg fik ordnet alt og kom ind til madder. Så gik jeg ud og mavede bål, mad til Dino, osv.
Måtte løbe ud med Karen på toilet krævede lidt overtagelse, da hun mente der var for mange myg.
Kort tid efter ville hun dog ud, så legede hun vildt en time med at kaste sten, klatre, mv. Heldigvis kom der lidt vind, så en del myg forsvandt. Kl 18 i telt og hygge, lege, mv.

Kelly Kettle
Mit lille bål sted og vandkoger er beg virkelig blevet glad for, kan stort set altid finde tørt birkebark og gøre grene. Ellers har jeg altid et lille lager med. Det tager ca 5 min for 1,3 liter vand og jeg kan tænde bål stort ser alle steder.

Mvh
Erik

20120618-185417.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen