Min nye kajak tager form på fabrikken i Thailand. Det lyder virkelig godt med de meldinger jeg får dernede fra. Som du kan se har en Empower været på test roning (ikke min)

Det bliver en fuldbolds langturs havkajak, de tal der er på formen, skal give god hastighed, som Skim Distance og lignede. Samt egenskaberne i bølger kommer til at minde meget om min Play også fra ArrowKayaks. Kan næsten ikke vente til at hoppe i den. Er sikker på det bliver det helt rigtige valg til min tur Skandinavien rundt i kajak.

Min Empower bliver rød med mørkerød pil og kølforstærkning. ArrowKayaks laver en forstærket udgave til mig, Så jeg er klar til landgang på klipper, osv. Kajakken er gået igennem, fra A til Z af Nicolai (ejeren) selv. Der er lagt forstærkninger inde i kajakken, samt der er lagt en kevlar Kølforstærkning, på 15 cm brede, hele vejen igennem Kajakken udvendigt. Det bliver oven i købet, nummer 01. i serie nummer, FEDT.

Følg produktion i billeder her under.

Mere følger når der er nyt

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!