Der er flere der har spurgt mig om jeg ville skitser hvad jeg spiste på min tur.
Her kort om det jeg valgt at havde med som standard proviant og prøve at købe ind efter.

Morgenmad:
–       Mysli, guld 130 gram, hver morgen + tørmælk, hældt i.
–       1 til 3 stk. Knækbrød + smør (evt. spegepølse)
–       The

Dag:
–       200 til 300 gram, chokolade (ofte mørkt chokolade)
–       2 stk. knækbrød med smør og spegepølse
–       Varm saft, pulver energisaft

Aften:
–       Travel lunch, dobbelt position. (Ikke min ynglings men hvad jeg kunne nå, at få nok af, mine favorit er Real Turmat. Men alle producenter har nogle gode og dårlige varianter)
–       Gufpose. 4 kiks grovkiks 4 kiks, kagekiks, 125 gram Matadormiks, 30 gram peanuts, 30 gram rosiner. (få dagen spise jeg af den på turen)
–       Saft
–       The
–       En kop varm Kakao, vejr (meget)

Ekstra:
–       Travel lunch, enkelt position, til middag, brugt det ikke, få gange røg der en ekstra om aften. Endte med at spise to til aften, da de andre var væk.
–       Tørret frugt

Indkøb, jeg prøvede at købe ind til dette, i grov træk. Flere supermarkeder har faktisk frysetørrede ret, af forskellige afskygninger, ofte noget med pasta.
Ellers købte jeg altid, ekstra ind til dagen, sodavand, kage, rugbrød, hønsesalt, chokolade (alle mulige slags) osv. Noget med en masse kalorier, samt jeg spiste forskellige steder, men det var ikke så ofte.
Så var jeg inviteret ind en del gange, af gæstfri mennesker, der serverede lækkert mad, ofte med kage, eller andre kalorie ting, da de kendte mine behov.
Jeg er ingen sundheds narkoman, når jeg er på turen, kroppen får andre behov, jeg søger bare for at spise godt og rå en masse at drikke.

Jeg lage ud med 10 dags mad af alt, og med tørmad til 15 dage. Jeg reducerede noget i det efterhånende, alt efter hvor langt der var til næste indkøbs mulighed. Men jeg havde som min. altid med til en dag, så jeg kunne stop når jeg var træt. Så jeg ikke blev presse frem.

Håber det her var ordentligt svar på spørgsmålene

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022