Aften sluttede i går med en god middag med Holger og Birthe. Men mere kunne jeg ikke da min hjerne var helt gået i stå, da min krop synes det var nat, da Grønland er 4 timer bag ud.

Aften gik med at sumpe til lidt tv og tidligt i seng.

Dagen startede med morgenmad og bytte at bil, da jeg skulle have en med træk til trailer. Fordi kl. 8 holdt jeg ved Air Greenland fragtafdeling og hentede de 650 kg mad, nye pulke, tasker, teltet, osv. Vi havde fået sendt op.

Det kørte jeg ud til vandrehjemmet og satte af, før den stod på bytte bil igen.

Jeg ville lige hilse på nogen af dem jeg kender i byen og høre lidt om isen, osv. men lykkes ikke at træffe nogen af dem.

Resten af dagen op holdt jeg mig ud ved vandrehjem, ca. 6 km ude fra byen. Jeg lavede de nye pulke klar med snore. Det tog pænt lang tid, når det er 20 stk der skulle laves klar. Jeg stod ude i solen og nå det uventede forår. I mens gjorder Birthe og en ansat Grønlandsk pige rent i vandrehjemmet.

Jeg nød den Grønlandske stilhed og flot natur, dog noget arvelig over varmen og den manglen sne. Heller ikke stilheden vare længe, fordi lige ved siden af ligge en trænings bane til helikopter der skal øve sling, at flyve med grej under helikopteren. Så hele dagen har to helikopter fløjet rundt om min. Så jeg hygge med med lidt podcast i ørene.

Fra middag var jeg alene, da pulkene var færdig sidst på eftermiddagen, fik jeg slæbt alt ind i det skinnende vandrehjem og jeg er begyndt at lægge maden ud i pakke stationer. Det giver mig et godt overblik og gøre det let at sætte folk til at pakke.

Det underlig ude over foråret er at der har været mange sandstorme i år, så der er støv over alt. Så jeg ligner en mur, dækket i murestøv når jeg går rundt i græsset, buske, osv.

Ved 1730 tiden var det godt for i dag, så jeg kørte ind for at få et dejligt bad, snakke med kæresten i telefon. Der venter også en dejlig middag ved Holger og Birthe.

Ellers skal der ses på lister, ny plan for hvad der skal ske når deltagerne kommer.

God vinter i Danmark, jeg har nået forår I gerne må få.

Dato: 2. april

Dag / Lejr: Forberedelse dag 2

Pos: Kangerlussuaq

Distance / Højde: —

Føre: —

Vejr: Let vind, morgen minus 3 grader, eftermiddag en 5-10 grader plus. Morgen sky frit, senere en del tynde lave skyer

Sigt: —

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020