Så er det tid til at drage på eventyr igen. Meget har ændret sig fra vores første planer for et år siden. Nu står den på et eventyr i vores dejlige land, vores store baghave.

Vi cykler afsted på vores bikepackingcykler. Planen er at cykle Danmark rundt. Vi har lagt en grov plan, vi har op til 2 måneder, så er det bare med at lade eventyret føre os. Vi ser hvor længe det tager og hvad vi har lyst til undervejs. Vores ruter er vejledende, vi vil ændre dem undervejs, alt efter vores humør og hvad vi opdager og får lyst til at se.

Her er et kort over de ruter, vi har foreløbig planlagt, nogle steder skal vi vælge en frem for en anden rute, nogle strækninger vil ændre sig undervejs, efterhånden som vi kommer derudaf.

Her er lidt tanker og overvejelserne bag Bikepacking, Danmark rundt, fra hjemmekontoret. Jeg fortæller om tankerne og vejen til Bikepacking, Danmark rundt, og lidt om vores planlægning.

 

 

Vil du se mere om planlægning og pakkelister er der indlæg her:

Vi glæder os til vores nye eventyr. Du kan som altid følge med herinde. Du kan læse mere om selve Bikepacking, Danmark rundt her (hovedside):

Undervejs vil der komme lidt blogindlæg, men ellers kan du følge med på mine kanaler på sociale medier:

Jeg håber du har lyst til at se med.

Erik

Indlægget er opdateret: 8. februar 2022

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.