Gode Teambuilding, udviklingsforløb og lederkurser af eventyrer, og tidl. Siriusmand og Jægersoldat Erik B. Jørgensen

Jeg får ofte spørgsmål om jeg laver teambuilding og lederkurser. Det gør jeg ikke! Men herunder vil jeg henvise til nogle af de forløb, jeg har hørt godt om og kender nogle af folkene bag.

Jeg har ikke været på nogle af forløbende, så undersøg selv grundigt om det er det rette for dig!

Blogindlægget er opdateret den 12. nov. 2023

Søger du kurser inden for friluftsliv/udeliv/outdoor, så se dette indlæg:

Herunder kan du se mere inden for forskellige emner:

Ren teambuilding

Står du og skal bruge, lave eller have afviklet teambuilding, er der mange muligheder derude, i alle afskygninger.

Søger du noget som du mener jeg står for via min profil og det jeg laver, og som har en Jægersoldat baggrund.

Team Action

Gode Teambuilding og lederkurser, Team Action, anbefalet af Erik B. Jørgensen

Så vil jeg henvise til ”Team Action” som styres og drives af Mikkel Schjøtz, som er en yderst erfarende herre inden for teambuilding og er også gammel Jæger. Som forstår vigtigheden af at lave udfordring, der kan få alle med, og samtidigt arbejde med sammenholdet. Og bare give nogle fede oplevelser sammen.

Kontakt ”Team Action”

Skriv eller sig gerne du komme via mig hvis du tager kontakt, så Mikkel ved, hvorfor du kommer hans vej og hvorfor.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

I form og vægttab

Er dit ønske at komme i god form, evt. med et vægttab, eller en overordnet livsændring, med gode vaner.

Så er mit bedst bud at tage fat i:

Lev for helvede

Lev for helvede er min gamle kollega fra Jægerkorpset, Thomas Rathsack. Thomas har samlet et stærkt og kompetente team, som er gode til at hjælpe dig med din form og livsstil, da de både kan bidraget med gode træningsprogrammer, madplaner og motivation.

Ud over det har de også et forløb, hvis du ønsker hjælp frem mod en ansøgning til Politiet eller militæret.

Se mere her:

Sig eller skriv gerne, du kommer igennem min anbefaling, så de ved hvorfor du kommer deres vej.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Personlig udvikling og ledertræning

Står du om drømmer om et mere rent lederkursus, hvor du også er noget ud i naturen, uden det bliver så fysisk igen, så se på følgende.

Stifinder

Gode Teambuilding og lederkurser, Stifinder, anbefalet af Erik B. Jørgensen

Stifinder er et uddannelses system, hvor I mødes over 3 gange. De to første gange er 4 dage hver gang og den sidste er 5 dage. På dette kursus kommer du til at arbejde med dig selv, for du skal kende dig selv, for at kan lede andre.

Stifinder er kørt deres kurser i mange år og har stor erfaringer med at udvikle folk personligt og som leder.

De skriver ”Stifinderprogrammet er en lederuddannelse for dig, der vil udvikle dit lederskab og dine evner til at lede under komplekse forhold, løse konflikter samt sætte og realisere ambitiøse mål.”

Se meget mere her:

Sig eller skriv gerne, du kommer igennem min anbefaling, så de ved hvorfor du kommer deres vej.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Hvorfor laver du ikke teambuilding?

Sidder du og undrer dig over hvor jeg ikke laver teambuilding, er det mest fordi jeg har den holdning at hvis teambuilding skal virke, skal det være et større og kompetente forløb, hvor man er klar på at rykke sig og blive rykket. Også at se sidder af sig selv man ikke er helt stolt af. Det er der andre der har mere lyst til at lave end mig, jeg har prøvet det af, og det er derfor jeg over her, anbefaler andre meget kompetente folk, det brænder for at hjælpe jer/dig på vej.

Skal det være et par timers teambuilding, hvor man laver noget sjov, så synes jeg personligt, det mindst lige så godt at tage ud og køre go-cart, tag på high-rope eller lave andre ting hvor man ser hinanden på slap-line. Det behøver jeg eller andre ikke vurdere samarbejdet ud fra.

Men helt overordnet, så er teambuilding ikke noget jeg trives med at lave. Jeg fortrækker at komme og fortælle og inspirere med mine foredrag, hvor jeg kan give min viden om personlig indstilling, samarbejde og ledelse. Det kan give noget snak og debat efterfølgende, og rykke ved samtale og eksemplerne. Ud over det lave alle mine ekspeditioner, ture og mikroeventyr og formidle friluftsliv, uden at tag andre med end mine nære.

Se mine mange foredrag her:

Så af samme grunde laver jeg ikke kurser omkring friluftsliv, men du kan se andre gode udbyder her:

Sådan skal vi alle holde os til det vi er bedst til og trives bedst ved.

Herunder kan du se et langt interview der fortæller meget mere om hvem jeg er og hvad jeg står for! (37 minutter) eller se mit CV her:


God fornøjelse og jeg håber mine henvisninger kan bruges

Erik

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Indlægget er opdateret: 12. november 2023

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.